Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

[FUN]Šta reći?

407 pregleda · 24 odgovora · otvorena 06.10.2011. u 00:54

Izvinite,ovo sam morao objaviti.Znam da ne zaslužuje da se diže tema ali j**i ga,kriv sam
I da cshop je

HIT ME ZA ŠTA RECI?

Edit : Brate mili ovo je klip,ne moj šta hejtate koji k? Čovjek stariji?Kakve veze ima ako je smiješno i ako je okačeno na YT?
Odrastite i ne glumite neku lažnu solidarnost.

/lock!
HAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHA

Sad sam ga gledao ne mogu da vjerujem kakva je ovo budaletina HAHAHHA Izvinite ovo morate montazu, koji gledaju a ne cuju HAHAHAHHAHAHAHAHAHHA
blejz je napisao/la:
HAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHA

Sad sam ga gledao ne mogu da vjerujem kakva je ovo budaletina HAHAHHA Izvinite ovo morate montazu, koji gledaju a ne cuju HAHAHAHHAHAHAHAHAHHA
Suze mi na oči idu, 100 put gledam
niđe veze... oni koji imaju imalo mozga skontali bi šta je on htio reć...

Našli ga svi ismijavat, a ima godina ko svi vi zajedno. Trebate ga poštovat. Samo sjedite i dr***e, i gledate kako ćete koga ismijat. Fuj
Buddha je napisao/la:

Našli ga svi ismijavat, a ima godina ko svi vi zajedno. Trebate ga poštovat. Samo sjedite i dr***e, i gledate kako ćete koga ismijat. Fuj
Prijatelju ovaj put ga i ti pretjera
K1NAA je napisao/la:
Prijatelju ovaj put ga i ti pretjera :)
nisam moj kinez, samo govorim kako jest... Niđe veze, zbunio se čovjek sa 70 godina i šta je tu smiješno? :|
Buddha je napisao/la:

sram nas bilo
Pišem komentar onima što ne vide a ne čuju vi u montaži ovo dovršite. . .
"Smesno vam je jer ne razumete posluku... :-) A ne razumete je jer nije porata vama... Porata je onima koji vide a ne cuju, slusaju a ne vide, ne vide a slusaju a ne cuju i ne vide... Takvi znaju kakvu je deda posluku hteo porati!"

Toliko o tome. Oplako!
HAHAHAHHAHAHAHAH

A najjace bilo kad je na kraju reko "onima koji SLUSAJU a NE CUJU" ! x D
Buddha je napisao/la:
nisam moj kinez, samo govorim kako jest... Niđe veze, zbunio se čovjek sa 70 godina i šta je tu smiješno? :|
A dobro, u pravu si. Jest "malo" smijesno uzimajuci u obzir da je stariji covjek i da se vidi da ga je trema spucala ili sta vec :)

Ali fkt moras se nasmijati, mada ga je nekako i zao..
HAHAHAHAHAAHAAHAHAHAHAHAHAHAHA
O kakvoj poruci se ovdje radi?
Kome, sta, kad, ko ???

BTW placem :S :S

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.