Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Poljski huligani vase misljenje

530 pregleda · 41 odgovor · otvorena 06.10.2011. u 00:31

Evo slucajno naletih na fb-u na ovaj klip.

Rjec je o poljskim navijacima a ostalo vidite na klipu -.-'

Zanima me vase misljenje o ovakvim slucajevima.

I jos uzimajuci u obzir da ce se osim u Ukrajini i u Poljskoj odrzavati euro 2012 !

http://www.youtube.com/watch?v=dSKEyKQTMm8&feature=player_embedded

Napomena: Da ne bi bilo kakvih glupih komentara momak je ubijen !
Bolesnici!
Zar ljudi već ne žive u sjebanom svijetu, i ko su oni da oduzmu nekome život?
Ma mamu da im je**m, svi frajeri s ekipom i kad ih leti 10 na jednog...
SKRBAE je napisao/la:
Ma mamu da im je**m, svi frajeri s ekipom i kad ih leti 10 na jednog...
I u BiH ovo rade policajci pa šta? Svugdje ima divljaka spremnih za ubojstvo!
Meni je bolesnije kad policajac slobodno hoda a pucao čovjeku u glavu i usmrtio ga.
Ebu_ je napisao/la:
Meni je bolesnije kad policajac slobodno hoda a pucao čovjeku u glavu i usmrtio ga.
To je do drzave , kod nas je drazva sjebana , da je sve kako treba on bi do sad na robiji bio ....

A ovo gore je stvar koja se desila na ulici , cak je jedna scena i usred dana bez ikakve policije i veze sa drzavom ili nekim institucijama. Ovo je samo dokaz kakvih retarda ima na ovom svijetu!
Smajke_ je napisao/la:
To je do drzave , kod nas je drazva sjebana , da je sve kako treba on bi do sad na robiji bio ....

A ovo gore je stvar koja se desila na ulici , cak je jedna scena i usred dana bez ikakve policije i veze sa drzavom ili nekim institucijama. Ovo je samo dokaz kakvih retarda ima na ovom svijetu!
Misliš ti da je Poljska nešto bolja od Bosne ? Da je bolja ne bi dopustili da ovo rade...
Ebu_ je napisao/la:
Misliš ti da je Poljska nešto bolja od Bosne ? Da je bolja ne bi dopustili da ovo rade...
Nije puno bolja ali kod nas policajci koji trebaju da osiguraju zastitu ne samo gostujucih vec i svih navijaca napadaju i ubijaju navijace , sto je cist dokaz koliko je nasa drzava sjebana ! A u klip-u je prikazano ubistvo ciji se pocinioci kriju iza navijaca tog kluba
Da mi je znati njihov cilj u zivotu
Zar se ovo naziva navijacima ? :/
Ovo je nasilnistvo obicno,i ovo odmah treba objesiti,kad se uhvati,nikakva zatvorska kazna!
Ovo su budale jedne velike, ni rad cega se ubijaju

Ne mogu da skontam kako mogu da furaju te tuce itd... Odu na gostovanje gadjaju se kamenicama ha hu bakljama, pa qme pogodi te frajer na gostovanju u oko izgubis oko nit znas ko te je pogodio nit ista, samo znas da si slijep na jedno oko fakat glupost teska Ovo jedan primjer dajem realan.

Nikad u zivotu nisam furao te trbine jer se udaraju bez ikakvog razloga,zao mi momaka koji umru ovako na ovaj nacin...
Pogledam ovaj klip, pogledam neke slicne ovom i zapitam se na osnovu čega nazivaju ove "naše" navijače Huliganima i Vandalima ?
Nije to nista!
Ja jucer prolazim carsijom, kad vidim huligane iz gimnazije kako prelaze put gdje nema pjeskackog.
HADEN je napisao/la:
Nije to nista!
Ja jucer prolazim carsijom, kad vidim huligane iz gimnazije kako prelaze put gdje nema pjeskackog.
odavno nije bilo boljeg komentara na gamers
I onda se poljaci cude sto ih niko ne voli....
Sve je sada postalo biznis, pare, interesi, korupcija, mafija, kladionice, jetset, sve se umjesalo, fudbal je nekad postojao, nekad je to bila igra, vise nije.

Post dobio aplauz od 4rm4n1

Koji retardi pickasti, fuj na sta je ovaj svijet spao!!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.