Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

eternity [4n.AMD] - novi projekti

647 pregleda · 36 odgovora · otvorena 05.10.2011. u 21:07

/cao cao,

dugo nista od mene, pa evo malo da se javimo.

Za one koji ne znaju, 4n.AMD je orgnaizacija pod kojom igramo, tako da znate da se nismo raspali, promjenili ime, ili dobili kakvog sponzora, znaci samo dobili organizaciju.

Ono zbog cega dizem temu jeste ustvari jedan novi projekt, koji kako znam (barem na nasem prostoru) nije dosad izvoden. U partnerstvu sa Xqzr TV, tj. i dalje smo u pregovorima, ce sedmicno biti online Stream meceva sa komentatorima. Mecevi koji ce se streamati nece biti samo nasi (4n.AMD) nego i ostali mecevi, al cemo vise potencirati da prenosi domace meceve kako bi i ostali mogli malo vidjeti sta se to desava na nasoj sceni.

Mislim da je ovo super prilika da svi uzivaju u dobrim analizama i zanimljivim mecevima, jer ce stvarno komenatori dati sve od sebe da sto bolje to izvedu.

Da, svi mecevi ce biti streamni na engleskom jeziku. Znaci nema Bosanskog dok ne nadem nekog prihvatljivog ko bi to mogao da radi.

Takode, otvorena je FB grupa ekipe 4n.AMD, pa bi ovim putem zamolio sve gamere/gamerice da nas Like/prate, jer ce sve stvari vezane za ove projekte biti dodane tamo. Nikad ne znate kad cemo za stream-anje bas uzeti Vas team.

«Follow us on Facebook»

Lajkanjem stranice ce te nama pomoci da ovaj projekat sto bolje uradimo, da dobijemo sto veci support, da pokazemo da smo sposobni da nesto ozbiljno napravimo jer mislim da citava scena moze napredovati od ovoga.

Toliko od mene, nadam se da ce sve proci kako treba.

Poz, OVER&OUT!
Svaka cast za projekat Za komentatora na bosanskom treba uzeti nekog provjerenog koji ima nekog iskustva sa tim. Ali i ovako je odlicno.
Eto like sam vas na fb da samo u toku sa novostima.
Ne vjerujem kolko su neki ljudi zaluđeni virtuelnim svijetom, pogotovo kanterom. Kakve organizacije, klanovi, pi**e materine, kako ne shvatite da ste smijesni ostalom svijetu sa tim glupostima, da je djetinjastvo i glupo! Morao sam ovo negdje da napisem, nisam mogao da nadjem prikladniju temu..
Svaka cast

GL sa projektom ideja mi se jako svidja
kenaN_ je napisao/la:
Ne vjerujem kolko su neki ljudi zaluđeni virtuelnim svijetom, pogotovo kanterom. Kakve organizacije, klanovi, pi**e materine, kako ne shvatite da ste smijesni ostalom svijetu sa tim glupostima, da je djetinjastvo i glupo! Morao sam ovo negdje da napisem, nisam mogao da nadjem prikladniju temu..
u mad bro?
kenaN_ je napisao/la:
aha ok, u pravu si ti...treba traziti cure preko facebook-a hahaha

btw. neki ljudi cs igraju iz zabave momak
kenaN_ je napisao/la:
Kenane sto si ljuta?
IFC je napisao/la:
u mad bro?
cuj u mad HAHAHAHAHAHAHAHA

gl sa novim lineup btw
kenaN_ je napisao/la:
Neki ljudi dobijaju pare od tog "virtuelnog" svijeta, uzmi primer YouTube partnere, tacnije moviemakeri, komentatori, betatesteri koji su partneri sa YouTubeom, oni dobijaju preko 600-700 dolara mjesecno za nekoliko klipova, a ti ovako kao "pametan" decko koji je presao preko te "djetinjaste i glupe" igre zaradujes mnogo vise jel tako? Yeah, right.

Sretno sa projektom.
Ma pusti ih ako hoce neka rade.
Ja cu ih podrzati, nista ne gubim
KRY1337 je napisao/la:
Neki ljudi dobijaju pare od tog "virtuelnog" svijeta, uzmi primer YouTube partnere, tacnije moviemakeri, komentatori, betatesteri koji su partneri sa YouTubeom, oni dobijaju preko 600-700 dolara mjesecno za nekoliko klipova, a ti ovako kao "pametan" decko koji je presao preko te "djetinjaste i glupe" igre zaradujes mnogo vise jel tako? Yeah, right.

Sretno sa projektom.
Pokazi mi tog koji zivi od kantera, ja cu mu popusit ku**c
kenaN_ je napisao/la:
Pokazi mi tog koji zivi od kantera, ja cu mu popusit ku**c
http://www.youtube.com/3n19ma
http://www.youtube.com/koopzable (lik ima 15 godina)
http://www.youtube.com/Mrtweeday

Ne mogu da se sjetim sada, ali ima jos.

Uglavnom, oni zive od svog yt kanala gde postiraju CS/CSS klipovi.

Nigga, why you no answer back?
Svaka cast Ismete samo nastavi ,zelim vam srecu i uspijeh sve najbolje
KRY1337 je napisao/la:

Sretno sa projektom. ;)
Sta treba da bi se dobijale pare ,tj kol'ko treba viewa / lajkova / subova za to ? =D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.