Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[LoL] Xerath-New Champion Mišljenje

400 pregleda · 27 odgovora · otvorena 05.10.2011. u 13:08

Drama heroj po meni, ogroman range, vrlo rijetko za AP-a.

Odlicni skillovi, ubija combo-ima.

Mislim da ce ga nerfat poslije mjesec dana igranja zbog ogromnog range-a.

Cim skupim IP-a uzimam ga.
Dobar Dobar :D

Dobar Range

Nisu losi spellovi
Strasan... Mislio sam rivena kupit, al ovog definitivno
ma prejak je cim izade ja cu ga kupit imam ip...mislio sam da ce biti drama glup al vidim da je previse jak..:S i jos je rage
Grmi. Pogotovo ulti.
Al' ostajem pri Leoni
Evo cekam da izadje da ga kupim . Jak heroj combo dobar ,ulti sve :D
Ma daj ba, sta je ovo ocam. Pa ne vidis ga ocam, nek je u bushu, frajer ti combo opali iz pi**e materine, i ubije te.

Vala poserem im se na tog heroja.
Djeluje zeznuto, jer je njegov pasiv na neki nacin counter za heroje poput irelie, lee sina, xina.. Nisam fan ap carry-a tako da nemam namjeru da ga uzmem. Poznato je da riotovi novi heroji budu ili op ili ku**u ne valjaju, zbog toga bih ga tek kupio nakon patcha u kom ce ga nerfati ili pojacati
VEX je napisao/la:
Ma daj ba, sta je ovo ocam. Pa ne vidis ga ocam, nek je u bushu, frajer ti combo opali iz pi**e materine, i ubije te.

Vala poserem im se na tog heroja.
Ja ti kazem, brzo ce ga nerfati
Iskreno, u sutini izgleda kao imba heroj, jer stvarno ima ogroman range, ocekivao sam velik, al ogroman ne...
Al vidjet cemo ga in-game jer Phreak sa svakim herojem pwna, a na kraju se ispotavi da je sasvim OK heroj, a nekad i UP ! :)
Kako je samo awesome, drama ! Haj što je jak izgledom, nego mu spellovi grme, pogotovo ultimate, znači vrh, ovo se mora nabaviti !
Govorili su za Riven da je boli glava, a ustvari je up... A ionako na spotlightu svi novi championi ispadnu OP jer, ako bolje pogledate, Phreak ima full build plus je za tri levela veci od ostalih... (:
Ljudi ljudi ... jedini champovi koji su bili OP na izlasku su bili Xin, Master Yi te Hei.

Sve ostalo je ili ok, ili UP, samo treba znati counterati. Npr. wardovi su counter ovoga heroja ...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.