Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Steam Key

97 pregleda · 6 odgovora · otvorena 05.10.2011. u 10:00

Eh pozdrav prvo :D . Haver je uzo steam , dobio je 3 igrice i steam key . I dao sam mu pare za taj steam , ali on je vec unio na svoj acc. steam key , bil ja sad mogo to nekako koristit ? :)

Hvala Unaprijed :P
pa ... nek ti da taj akaunt na kojem je "aktivirao" tj.unio kod i to je to,ne mozes na 10 akaunta unosit jedan kod
Mission je napisao/la:
pa ... nek ti da taj akaunt na kojem je "aktivirao" tj.unio kod i to je to,ne mozes na 10 akaunta unosit jedan kod
uradio sam to dao mi je svoj acc. pw , ali kad udjem preko njegovog acc pise da je Key vec zauzet . Uzeo je steam u rednji prije neki dan :) .
bROKENZ je napisao/la:
uradio sam to dao mi je svoj acc. pw , ali kad udjem preko njegovog acc pise da je Key vec zauzet . Uzeo je steam u rednji prije neki dan .
Pa ako je on upisao taj Key na svoj akaunt, ne trebaš ti da ga ukucavaš Samo instaliraš igru i igraš. Ako nemaš nijedne igre na listi, znači da te dobro sjebao, i dao ti prazan akaunt
HARiiiS je napisao/la:
Pa ako je on upisao taj Key na svoj akaunt, ne trebaš ti da ga ukucavaš :) Samo instaliraš igru i igraš. Ako nemaš nijedne igre na listi, znači da te dobro sjebao, i dao ti prazan akaunt :P
moj hare qme . ima igrica ali ono Purchase .. nmg da udjem trazi mi Key -.- '
purchase znaci kupiti Samo informativno

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.