Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Novi iPhone

408 pregleda · 30 odgovora · otvorena 04.10.2011. u 23:30

Evo citajuci nove vijesti po netu naišao sam na klik

APPLE je predstavio novu verziju svog najprodavanijeg proizvoda - iPhonea! Kao što se zadnjih dana i najavljivalo, ne radi se o iPhoneu 5, već o "nabrijanijoj" verziji "četvorke"

iPhone 4S ima brži procesor i grafiku te punu bolju kameru s kojom se mogu snimati 1080p videozapisi. A jedna od novosti je i mogućnost glasovnog upravljanja nazvana Siri, a čini se da će se moći koristiti samo na iPhoneu 4S, ne i na starijim modelima.

Više ovdje

Vaša mišljenja.. ?
Da, kupis uberhigh iphone 4S i onda ti dodje lik sa nozem daj mobitel i samo mozes da places sto si dao pare.
Nazalost, kod nas je tako ..
Amerika i sve ostale zemlje su drugo.

Soviet_G je napisao/la:
Ma glupo do boga isti izgled

STO ?

Zato sto nece niko znati da imas novi iPhone :D
BRAVO!!! pun pogodak...

samo da josh dodam da SAMSUNG GALAXY S3 ce imat QUAD CORE ( bar kako oni najavljuju ) a iPhone 4S je tek preshao na dual core... + imat ce kameru od 12 pixela zar se treba ishta vishe dodat?
stvarno sam ocekviao vishe od iPHONE-a ali ipak oni su brend tako da prodaja nece bit dovedena u pitanje...
Ruga vam se Apple.
Bogate se na ignorantnim budalama.

Android ♥
Kakva čuda ovi iz Appla rade nisu normalni
- Joj sto ne mogu ovih hardcore Appleovaca koji ne vidie nista dalje od iPhone

- Sto jest jest, bit ce pravo dobar ali nista specijalno sto ce narusiti Galaxy SII, a pogotovo SIII koju ce Apple stici kad dodje Steve Jobs II
kod Apple'a jedino valja iOS i to je to :\
sto se tice hardware'a svi su napredniji od njih.
bUrock je napisao/la:
BRAVO!!! pun pogodak...

samo da josh dodam da SAMSUNG GALAXY S3 ce imat QUAD CORE ( bar kako oni najavljuju ) a iPhone 4S je tek preshao na dual core... + imat ce kameru od 12 pixela zar se treba ishta vishe dodat?
stvarno sam ocekviao vishe od iPHONE-a ali ipak oni su brend tako da prodaja nece bit dovedena u pitanje...
Nisam se mogao suzdrzati a da tebi ne odgovorim. Spominjes Galaxy S3 i Iphone 4S.. Decko dragi nebo i zemlja. Iphone nije izbacio novi model telefona, nego je cetvorku samo NADOGRADIO. Taj navodni Galaxy S3 mozes porediti jedino sa Iphone 5, koji trenutno jos nije izasao. Sta si ocekivao od Iphone-a, da izbaci 6.0 procesor? Pa nisu ni oni ludi, sta ce sa drugim modelom? Sta god oni izbacili, kakav god model, oni su trenutno broj jedan u svijetu sto se tice svega...
drugi put kad me budesh citirao digni 2 prsta ... to je prvo, a drugo.. sad uporedi ovaj 4S sa samsung galaxy s2 ako ga ne dobije u svim segmentima (osim dizajna) j*bi me.. i reko ti drugi put 2 prsta pa me onda citiraj.. i tata ti je decko.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.