Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Odabir mobitela?! (2)

290 pregleda · 22 odgovora · otvorena 03.10.2011. u 17:03

Najbitnije mi je da objansite ŠTO koji da uzmem,netreba mi samo klik na anketu. Pregledao sam google,vidi mda se n97 šteka često s flet kablom,a htc je android,što mi je malo za*ebano.
ma Nokia je Nokia kakvi ti HTC ha hu
brate ja imam N97 star skoro 2 godine, i te price da steka FLAT kabal su suplje... ako tebi on padne 300x normalno da ce nesto se pokvarit, ili ako ga otvaras zabave radi, uticnicu kad pola sata gasis palis sijalica mora pregoriti znaci pokajat se neces, samo bih ti preporucio N97 Mini jer je kao prvo sto i sam naziv kaze manji a drugo ima 8GB umjesto 32GB i samim tim je i telefon brzi a realno ako imas na sta potrositi 32GB ja ti se divim
Lockerz je napisao/la:
brate ja imam N97 star skoro 2 godine, i te price da steka FLAT kabal su suplje... ako tebi on padne 300x normalno da ce nesto se pokvarit, ili ako ga otvaras zabave radi, uticnicu kad pola sata gasis palis sijalica mora pregoriti znaci pokajat se neces, samo bih ti preporucio N97 Mini jer je kao prvo sto i sam naziv kaze manji a drugo ima 8GB umjesto 32GB i samim tim je i telefon brzi a realno ako imas na sta potrositi 32GB ja ti se divim
Prijatelju hohoho....32 GB...Stranog rocka nikada dosta
mrxilix je napisao/la:
Prijatelju hohoho....32 GB...Stranog rocka nikada dosta
dobro onda, ali odma da te upozorim ako ne volis da imas ciglu u djepu onda obicna verzija nije za tebe
Lockerz je napisao/la:
dobro onda, ali odma da te upozorim ako ne volis da imas ciglu u djepu onda obicna verzija nije za tebe
Ma nije cigla,nosio sam svakakve mobitele,ovo je šaša
Samo nemoj N97 ko boga te molim. Jaran mi ga ima, malo je reci da je mobitel sranje i to žešće.. Touch mu je da moras macolom lupat, mobitel zablokira svako malo jos nije ni pola napunjen... Nemoj tu nokiu druze nikako... Za HTC neznam nisam ga imo priliku vidjet i raditi sa njim. Al za nokiu znam pouzdano
Nokia N97 definitivno.... HTC touch pro nema android, vec Windows Mobile OS, koji je izlaskom WP7 krep´o, a symbian zivi jos, a to sto furaju koji OS ima vise aplikacija, to ce ti najmanje trebati, vjeruj mi, i ja sam se palio na mobitele s androidom, s iphoneom, al to ce ti nakon 1 mjesec dana, dosaditi, a i symbian ima dovoljno aplikacija da ti ne bude dosadno, sad ne znam, za koliko ces para kupit ako se odlucis za N97, ja bi ti preporucio da kupis Nokia C6-01, ona je sa symbian 3, a mislim da je tu u cjenovnom rangu s N97 :D
Na tvom mjestu bih prije uzeo nokiu jer:

1. Ima 3.2 mm jack znači možeš bilo koje ove standardne slušalice uključiti.
2. Ima duplo bolju kameru,
3. Memorija 32 GB
4. Mala je razlika u procesorima nekih 80MHz a i ovaj HTC je na Windows 6.1 OSu nije androdid, znači tu ne prevladava.

UGL. to je to =)
Da se razumijemo, obadva mobitela su odlična (skoro perfektna), specifikacije su na visokom nivou, kao i vanjski izgled. Što se mene tiče, znam da šta god Nokia napravi - kvalitetno je. HTC mi se sviđa zbog "tastature" i pojedninih opcija i pogodnosti, no i N97 ne zaostaje ni sekunde. Što se mene tiče, ne možeš pogriješiti šta god kupiš. Ipak, preporučujem ti HTC.
farystr0n je napisao/la:
Da se razumijemo, obadva mobitela su odlična (skoro perfektna), specifikacije su na visokom nivou, kao i vanjski izgled. Što se mene tiče, znam da šta god Nokia napravi - kvalitetno je. HTC mi se sviđa zbog "tastature" i pojedninih opcija i pogodnosti, no i N97 ne zaostaje ni sekunde. Što se mene tiče, ne možeš pogriješiti šta god kupiš. Ipak, preporučujem ti HTC.
I meni je dizajn tipkovnice VRH. A HTC to što je Windows,to mi nimalo ne smeta,to još bolje
Uzmi nokiu , android nemozes potpuno iskoristit na nasim prostorima.
mrxilix je napisao/la:
I meni je dizajn tipkovnice VRH. A HTC to što je Windows,to mi nimalo ne smeta,to još bolje
Da, jako je lijep, moram još jednom reći. Također, ja nemam predrasude po pitanju OS-a, svejedno mi je da li je Windows ili Android ako dobro radi, te ako se može maksimalno iskorisiti u vlastite svrhe.
HTC

Zašto HTC ?

Kad bi pogledao htc u odnosu na nokiu n97 , vidio bi razliku , prvo po specifikacijama (ne tako velikim) a drugo po izgledu.HTC sam koristio kratko vrijeme ali je to bio najbolji period što se tiće mobitela .Čuo sam da nokia n97 brže troši bateriju nakon dužeg korištenja telefona.
HTC sami znamo zašto? Iz razloga jer su napredovali i svi su dobili (Y) i nokia je ali po mom mišljenju dobar ti je izbor HTC, mada je dobar i Galaxy Samsung.
Nokia n97 mini

imam ga ja predobar znaci, neces se pokajati
izvini al oba telefona su cisti fail n97ica cigla od telefona i to sa symbianom a ako se razumijes imalo u telefone znat ces da je symbian skoro pa izumro a isto vazi i za windows mobile koji je na htcu jer je to WM 6.1 odnosno custom 6.5 to je sranje pajdo
ganjaj neki iPhone 3gs ili cetvorku ako imas malo vise keša ili neki fin android kao galaxy S to su jedine dvije platforme koje valjaju
probao sam sve te mobitele i nikad nisam bio zadovoljan sa njima jer su stvarno spori i dosadni, uzmes iPhone i rahat
Ma Nokiu uzmi
Ja da sam na tvom mjestu uzeo bi je,fino wireless,dođe dosta opcija i kamera je extra
mersimthebody je napisao/la:
izvini al oba telefona su cisti fail n97ica cigla od telefona i to sa symbianom a ako se razumijes imalo u telefone znat ces da je symbian skoro pa izumro a isto vazi i za windows mobile koji je na htcu jer je to WM 6.1 odnosno custom 6.5 to je sranje pajdo
ganjaj neki iPhone 3gs ili cetvorku ako imas malo vise keša ili neki fin android kao galaxy S to su jedine dvije platforme koje valjaju
probao sam sve te mobitele i nikad nisam bio zadovoljan sa njima jer su stvarno spori i dosadni, uzmes iPhone i rahat
nebrini se ti,imamo ja i ti dogovor

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.