Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Problem - Cenzura

156 pregleda · 6 odgovora · otvorena 03.10.2011. u 13:47

Pozz,znaci igram neki dan na serveru,lik mi da cenzuru izbaci me sa servera ne mogu uci hajd dobro,vec kasnije opet udjem csa da igram nema ono new game,connect i nema liste sa serverima,mogu otvorit konzolu ali kad krenem se konektovat zastane na pola i not responding :S probao sam reinstall ali sve isto :S neko zna rijesenje ?
Skini Advanced System Care, ili Revo Uninstaller. Izbriši CS preko njega, očisti registry, obriši games folder na C disku, i onda probaj instalirati.
1.nacin ides cstrike - izbrises censuree.cfg i svoj config.cfg i napravis novi config.cfg

2.nacin : Reinstall cs, skroz ga izbrisi sa kompjutera, i obrati se meni na pm da ti dam link da skines!

:)
Sve to uradis i skini CS iz download sekcije kao covjek, jos 2 imas..Probaj ovaj novi G.ba jak je!!
HARiiiS je napisao/la:
Skini Advanced System Care, ili Revo Uninstaller. Izbriši CS preko njega, očisti registry, obriši games folder na C disku, i onda probaj instalirati.
Kakav te crni Advanced System Care spopao
Uđi u svoj cstrike i obriši config.cfg i censure.cfg i uđi u igru i ponovo naštimaj opcije
GL
Del config.cfg i censure.cfg, pokrenes i ponovo namjestis sve.
Mycomp > Localdisc C > steam > steamapps > tvojacc > cstrike obriši censuree.cfg cebackup.cfg config.cfg userconfig.cfg autoexec.cfg i nakon toga uđi u cs i restore defaults u komandama, ubaci svoj config i dalje šta hoćeš. Ako je obični cs samo zamjeni putanju ugl u pitanju je folder "cstrike"

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.