Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Mobitel upao u vodu

512 pregleda · 26 odgovora · otvorena 02.10.2011. u 21:27

Pozz..

Okupao mi se mobitel hahaha 
upao je u vodu ii izvadio sam ga odma posusio izvadio bateriju ii ostavio neko vrijeme da voda "ispari" .. i vratim bateriju upalim moze ali "tastatura" na mobu nije htjela i ugasim ga..

Mobitel se poslije toga nije mogao upaliti mislim mogao je bude bijel ekran pa NOKIA i nema onih ruku i sta ide poslije toga..

Ostavio ga citavu noc da se puni ujutro da upalim isto.. Bijelo se pojavi kao kad se normalno pali dodje NOKIA i nece dalje ugasi se..

Sad ne znam ja mislim da je do baterije ? sta vi mislite ?
ako je do baterije hvala Bogu ako nije ..

et
Nije do baterije sigurno, pokušaj ga rastavit i opet osušit.

Post dobio aplauz od pN

Trebo si ga jos stavit da se otkuha 

Post dobio šamar od KillaOR

Sjebo se mainchip, i software ne radi regularno... odnesi u servis 10km popravka sve ko novo 
Ebu_ je napisao/la:
Nije do baterije sigurno, pokušaj ga rastavit i opet osušit.
pa bratee sta da osusim vise ?
osusen je skroz al skroz!
I meni je jednom pao u wc šolju. 

Ja ostavio 2 sedmice, nisam ništa diro i onda uključim radi ko da mu ništa nije ni bilo.
Jesi ga pustio da ronjaaaaa?  

Odnesi u servis i meni je tako bilo. Max. 25 KM, ha nov mobitel ^^
Nemaš ništa od njeg. Isti problem sam imao sa K750i upao mi u vodu i baterija radila ali elektronika mu otišla. To je i kod tebe problem i popravak elektronike košta 100 maraka, znači da ti se bolje isplati kupiti novi mobitel. Daj Bože da griješim. 
iNFY je napisao/la:
pa bratee sta da osusim vise ?
osusen je skroz al skroz!
Stavi ga u rižu, dan-dva.

samo ti njega stavi i odvojeno bateriju u kutiju rize i nek ostane tako jedno 3 dana, i onda ga upali i radit ce 100%
Rasklopi ga i fenom osuši detaljno, ostavi par sati i upali.
Odnesi ga na servis oni ce ti ga ocistit  i vjerovatno ce radit, nije ti to skupo 10-15km
ma da imam para ne bi vas ni pitao 
iNFY je napisao/la:
Meni su dva upadala u vodu, po više puta, uvijek nakon sušenja tastatura nije radila, ali nakon dan dva proradi, jednostavno ugasi ga, ostavi dan nek se suši, ako ima kap vode u njemu nemoj da ga pališ.
Stavi ga na nešto toplo, TV neki, monitor crt, pojačalo, samo nek je umjereno toplo.
iNFY je napisao/la:
Nek ti Vlexinho posudi 

"Sve pare su moje od premi membera,ponekad prodam kojeg global mod-a aplauz za 1mar to je glavna stvar kao m:tel- imas prijatelja" by Lav 
Trebao si ga odmah iskljuciti izvadit baderiju i susit punih 7-8 dana da se svaka funkcija oporavi i sve se lijepo posuši.Zao mi je sad si sve uprsko i moras na servis!
Stavi ga u rizu da upije vodi radi probao sam i ima jos nekakav alkohol nemogu da se sjetim imeni stavi u njega i otkloni hrdu nesto tako i onda u rizu da ubije vlagu

EDIT:STavi mobitel u 99% alkohol (ili destilovanu vodu)
Stavi mobitel u rizu znaci dosta rize prekri ga da uije vlagu dan dva.
M1X1 je napisao/la:
Stavi ga u rizu da upije vodi radi probao sam i ima jos nekakav alkohol nemogu da se sjetim imeni stavi u njega i otkloni hrdu nesto tako i onda u rizu da ubije vlagu

EDIT:STavi mobitel u 99% alkohol (ili destilovanu vodu)
Stavi mobitel u rizu znaci dosta rize prekri ga da uije vlagu dan dva.
koji ce mi ku*ac jos vode  nije u morsku upao ^^

@vlex pomagaj ^^ahhaha
iNFY je napisao/la:
koji ce mi ku*ac jos vode  nije u morsku upao ^^

@vlex pomagaj ^^ahhaha
Brisi dupe sa njim dok ti Vlado ne nabavi novi 

Frisk je napisao/la:
Stavi ga u rižu, dan-dva.
KillaOR nisi ga trebao ošamarit momak je 100% upravu jer riža je najbolji prirodni upijac vlage...

Zaista je dobra ideja , pokušaj ga u rižu stavit ...

+1
Kada se meni to desilo (upao u more) ubacio sam ga 2 dana u 99% alkohol (mora biti 99%, sto manji postotak vode, jer kod nas nemozes nabaviti 100%) i radio je ok.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.