Pozdrav. Čuo sam neku vrstu da se izrazim "legende" (da vam pojednostavim, priče koja kruži okolo) u kojoj se najednom spominje facebook gold kao novi facebook skin ili nešto tog tipa. Naime, bezveze sam gledao facebook i kod prijateljice sam primjetio profilnu click. Nakon googleanja, neki su rekli da je scamm i sl. tog tipa, ali isto tako i potvrđuju da postoji invite za facebook gold kao što postoji kontrarni invite za google plus na isti princip. Da li neko ima predstavu kako se dobija invite, kako izgleda ovo i malo više da me/nas uvede ako je ikako moguće? Hvala.
Diskusija
Zaključana
Facebook gold?
269 pregleda · 12 odgovora · otvorena 30.09.2011. u 23:41
Sidere sine zar i ti? Da malo pratite "internet" vidjeli bi da je to samo trollanje 
sauce: memebase.com

Legenda ? lol sider
risk je napisao/la:
Sidere sine zar i ti? Da malo pratite "internet" vidjeli bi da je to samo trollanje 

Kad smo već kod Facebooka, kad dolazi taj novi Facebook koji je žešće sranje i gdje će se objaviti svi razgovori ?
Ebu_ je napisao/la:
Kad smo već kod Facebooka, kad dolazi taj novi Facebook koji je žešće sranje i gdje će se objaviti svi razgovori ?

K1NAA je napisao/la:
Kako je sranje kad ga nisi vidio još? 

http://www.blic.rs/IT/280036/Sutra-stize-novi-Fejsbuk-koji-otkriva-i-ono-sto-ne-biste-zeleli?sk=app_10339498918%C2%AD%1C%C2%AD
They "trolled " you
You just got pwned dude!
Svjetliš burazeru, pa to je samo slika.
Stavim ja sliku na profil To see this pic u need [color=silver]Silver[/color] Account i furam raju .
Lancashire je napisao/la:
Svjetliš burazeru, pa to je samo slika.
@ovi iznad heroji: Ne može te niko pwnati ako nisi nasjeo na ovo, nasjesti znači da si prihvatio stavku da ovo postoji, samim time si otvorio site koji ima virusa/scam i sl. Tek tada si pwnan, ovo je obična diskusija o postojanju nečeg što nema veze sa ispadima. Danas je takvo vrijeme došlo, da ako običnu diskusiju podigneš, mnoštvo mediokriteta se javi na temu sa nebuloznim odgovorima.
Lock temu, jer što više ulazim u problematiku, to veće gluposti pišu. Hvala risku na odgovoru.
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.