Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Baterija na laptopu

131 pregled · 10 odgovora · otvorena 29.09.2011. u 12:50

Imam problem sa baterijom na laptopu

ewo slika pa mi recite sta je u pitanju

ja kad i iskljucim punjac pise da imam 28% :/ radi laptop ali neznam zasto ovaj X
Previse si drzao laptop(bateriju) ukljucen u struju, i sada ti se baterija sjebala i kapacitet joj se smanjiva.
Sjebala ti se baterija . Bilo je i meni tako prije . Kupio novu i sve je oke :) . Jos ti i pise consider replacing your batery :)
iMZ je napisao/la:
Previse si drzao laptop(bateriju) ukljucen u struju, i sada ti se baterija sjebala i kapacitet joj se smanjiva.
Koliko bi kostala nova baterija?
Sleepyxx je napisao/la:
Koliko bi kostala nova baterija?
kakvo ti je trnece ?? 80-120 km vjerovatno
baba_je_ovner je napisao/la:
kakvo ti je trnece ?? 80-120 km vjerovatno
eh sad 100KM moze li se kako rjesiti da se ne sjebe baterija da ne moram uzimati novu
Sleepyxx je napisao/la:
eh sad 100KM moze li se kako rjesiti da se ne sjebe baterija da ne moram uzimati novu
Sretan si ako nadjes bateriju za 100km , vecina baterija je dosta skuplja a ti se jos bunis , il kupi novu il nosaj laptop sa punjacem -.-
Kod mene baterija bez punjaca traje u vrh glave 4 minute Nepravilno je punio,sjebala se i sad gdje god s laptopom,punjac nosam -.-
mozes naci polovnu 45,50 KM nek drzi barem 1 sat da imas za nedaj boze , i koristi laptop cesce sa baterijom bez punjaca pa kad se istrosi ukljuci punjac da se nadopuni , da ne bih izumrla tvoja je vec zavrsila svoje tj. zakrzljala :D
baba_je_ovner je napisao/la:
mozes naci polovnu 45,50 KM nek drzi barem 1 sat da imas za nedaj boze , i koristi laptop cesce sa baterijom bez punjaca pa kad se istrosi ukljuci punjac da se nadopuni , da ne bih izumrla tvoja je vec zavrsila svoje tj. zakrzljala
Tako će još gore otići baterija
mozes da izvadis bateriju i da laptop drzis ukljucen u struju da ti laptop onda bude kao obicni komp :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.