Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Igre na laptopu.

124 pregleda · 10 odgovora · otvorena 27.07.2011. u 16:10

-Pozz svima,zanima me koje igre mogu na ovom laptopu:

emachines-acer
15.6" 16:9 HD LCD
Intel GMA 4500M
2 GB DDR3
320 GB HDD
2.3 GHz
1028 mb graficke..

-I ako možete reći neko mišljenje kakav je laptop ?
r0se je napisao/la:
2.3ghz dual core?
Da.

E:

- Svaki post koji sadrži manje od tri riječi bit će ošamaren, a postovi koji na bilo koji način vrijeđaju drugog člana portala će biti sankcionisani šamarom i banom autora posta u trajanju od 7 dana.

Post dobio šamar od 4rm4n1

Možeš igrati sve igre osim Metro 2033 mislim, možda čak i njega na low detalje.
imam isti lapas ko i ti, i odmah da ti kazem da ces psovati grafickoj samo tako :] (jer je integrisana)

strategije (starije) ces moci igrati bez nekih vecih problema. fps igre ce ti imati mali framerate (jer graficka suxa samo tako)

OBAVEZNO skini gamebooster, jer ce ti puno pomoci, i po mogucnosti tuneup u turbo mode (u toj kombinaciji ja na UT2004 imam 120 fps). bez toga imam od 28 - 40, ovisno od dijela mape gdje se nalazim
TRL je napisao/la:
imam isti lapas ko i ti, i odmah da ti kazem da ces psovati grafickoj samo tako :] (jer je integrisana)

strategije (starije) ces moci igrati bez nekih vecih problema. fps igre ce ti imati mali framerate (jer graficka suxa samo tako)

OBAVEZNO skini gamebooster, jer ce ti puno pomoci, i po mogucnosti tuneup u turbo mode (u toj kombinaciji ja na UT2004 imam 120 fps). bez toga imam od 28 - 40, ovisno od dijela mape gdje se nalazim
Oke gamebooster ću skinuti ali o5 je dobar laptop dns sam skinuo cod4 i radio je na mediumu al je malo steko i vratio sam ga na low..a meni FPS na CS bude 40-50 dok je prva runda vude i 100 al onda opadne
NIXONSTYLE je napisao/la:
Oke gamebooster ću skinuti ali o5 je dobar laptop dns sam skinuo cod4 i radio je na mediumu al je malo steko i vratio sam ga na low..a meni FPS na CS bude 40-50 dok je prva runda vude i 100 al onda opadne
Ja mislim da su rjetke igre koje mogu na taj Lapotp.
Graficka ti je veoma losa,odnosno namjenjena samo multimediji.
ja imam 4GB ram-a, a u cs-u meni bude 26 fps (mada cs svakako ne igram). sve u svemu, starije igre mozes igrati, strategije pice bez problema (do negdje 2005)

@br1ck: i multimedija je ogranicena + ne mozes 3D radit u photoshopu :[
Uglavnom mozes igrati vecinu igara, ali ti ne preporucujem da igras igre na laptopu jer se tako kvari. Pocne da stopa i te stvari, jer nije namjenjen za to. Al' eto more ti brate velika vecina igara :D

pozdrav.
zorrk je napisao/la:
Uglavnom mozes igrati vecinu igara, ali ti ne preporucujem da igras igre na laptopu jer se tako kvari. Pocne da stopa i te stvari, jer nije namjenjen za to. Al' eto more ti brate velika vecina igara

pozdrav.
-E hvala brate na savjetu izbrisat ću neke
-E hvala brate na savjetu izbrisat ću neke :)
Nema na cemu. Samo uzivaj 9-)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.