Pozdrav svima,kupio ss qck mini prije nekoliko dana i malo mi ima prašine na njoj i nije se sasvim skroz ispravila,e sad kako i čime da je operem,i kako da je ispravim,šta ste vi radili ?
Diskusija
Zaključana
Kako oprati podlogu.
393 pregleda · 21 odgovor · otvorena 28.09.2011. u 17:42
Mokra krpa ?
Ideš kružnim podezima. Ako si gledao Karate Kid .
Znaći kružni podezi najbolji.
Ideš kružnim podezima. Ako si gledao Karate Kid .
Znaći kružni podezi najbolji.
Ma kakv prati sto je prljavija to je bolja
Ako bas oces ubaci u ves masinu sa garderobom ...
Ako bas oces ubaci u ves masinu sa garderobom ...
Sjecam se jednom da je quell, napisao da je svoju podlogu stavio u masinu i da je bila ko NOVA, bez ikakvih poslijedica
Pa neće joj ništa biti. Uzmi vlažnu maramicu ako ti je toliko draga i fino obrišeš, a da je ispraviš, staviš je malo pod koju knjigu i ćao. 
Edit: Haj recite onom hariiisu da napravi TUT kako oprati podlogu, hahahahahah

ja u ves masinu to ili pod tus
DrawN je napisao/la:
Pa neće joj ništa biti. Uzmi vlažnu maramicu ako ti je toliko draga i fino obrišeš, a da je ispraviš, staviš je malo pod koju knjigu i ćao. 

Aj nek neko napravi TUT, neznam ja ovo sjebo sam podlogu ja stavio tipsa na nju sad nemogu očistit :/
Koristi vlažne maramice =D

Navlazis vodom i laganim pokretima ruke gore -dole , ljevo-desno par puta ...predjes suhom krpom i bude ko nova .
Staviš u kadu, sapuna ili nekog šampona na sunđer, pokvasiš podlogu tušem, trljaš malo, sapereš i staviš da se osuši
To radim već 3 godine i bez ikakvih problema
To radim već 3 godine i bez ikakvih problema
operi je slobodno ja sam svoju opro ko nova samo je na otkuhavanje stavi
Pribor :Lavor, mlaka voda i sapun.
Postupak: Lavor nanupimo mlakom vodom,ubacimo podlogu, nasapunjamo je i onda je istrljamo rukom, zatim je isperemo i ostavimo da se susi par sati, nakon susenja stavimo je na radni sto, upalis CS , uletis na neki server, nakon 20 minuta igre izadjes sa servera tuzan jer nisi ranio nikog
Zasto ? Zato sto nema veze postupak pranja podloge sa skillom :S
Prao je rucno ili u masini isti ti je djavo
Postupak: Lavor nanupimo mlakom vodom,ubacimo podlogu, nasapunjamo je i onda je istrljamo rukom, zatim je isperemo i ostavimo da se susi par sati, nakon susenja stavimo je na radni sto, upalis CS , uletis na neki server, nakon 20 minuta igre izadjes sa servera tuzan jer nisi ranio nikog
Zasto ? Zato sto nema veze postupak pranja podloge sa skillom :S
Prao je rucno ili u masini isti ti je djavo
Nebi ti bas preporucio da je peres u ves masini - deterdzenti za ves su dosta jaki, ako se pere na vecim temperaturama mogu se pojedini slojevi odvojiti. Najbolje nekim blagim sapunom / samponom malo istrljas, isperes mlakom vodom i obrises
pa zar si toliko mutav da neznas podloge oprati? da i za to moras dizat temu HAHA.
Bolje uzmes dobro dobro debele rukavice i onda odes do prvog super marketa uzmes malo solne kisaline i trljaj po podlozi ali lagano da ona so izjede sve i vices ako je bila crna bit ce bijela
Post dobio šamar od pN
Ja sam po svojoj SS QcK Heavy proso rakiju, ostale bijele fleke, hitno stavio pod tuš mlake vode , očistio i pustio da se osuši.
Danas sve u redu .
I da, ne znam šta ćeš ispravljati ? Ako je pereš dok je u "prirodnom" položaju i sušiš tako.
Danas sve u redu .
I da, ne znam šta ćeš ispravljati ? Ako je pereš dok je u "prirodnom" položaju i sušiš tako.
Znam ja oprat podlogu,ali neznam smije li se kvasiti oće li se oštetiti i to.
Hvala na savjetima.
Hvala na savjetima.
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.