Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Dominion dostupan za igru

307 pregleda · 21 odgovor · otvorena 26.09.2011. u 19:43

Konačno je došao i taj dan kad možemo zaigrati Dominion kada hoćemo :3

Mnogi su ga mogli isprobati (99% jeste) i nadam se da se svima svidjelo jer ja sam plakao koliko je dobro.

Recite neku vašu taktiku za pobjedu, koje champione uzimati, koje buildove. Sve je dobrodošlo. Koliko sam ja vidio ovdje su Heimer, Katarina, Rammus must-have u timu zbog brzine, defanja i ownanja. Ali najviše me iznenadio Shaco, uništavao sam sve sa njim 
Cloud je napisao/la:
Najgluplja stvar koju je LoL vidio... I to govorim čisto subjektivno.

Prvi put kad sam zaigrao mislio sam da je solidno. Onako, nešto drugačije nam došlo, dinamičnije, puno PVP-a.... Ali nakon igranja 10-15 mečeve shvatio sam da je ovo samo pitanje nafarmanosti i biranja op champa. Evo, naprimjer, ako neko uzme Trynda (ko, podrazumijeva se, zna igrat s njim) jednostavno mu niko neće ništa moći. Isto važi i za Vayne i GP-a. Dalje, u Summoners Riftu ti se sve vrti oko taktike i strategije; gdje ćeš ići, kada ćeš ići, i kako ćeš ići, koga da fokusiraš itd. Eh, u Dominionu toga nema. Ovdje ti je taktika: Uzmi gornji tower, i brani 20 minuta. Nema ti nikakvog razmišljanja i igranja SA TIMOM, već čisti teamfight za teamfightom oko towera...

I da, opet naglašavam, ovo je čisto subjektivno mišljenje, pa bih volio da ga i takvog uvažite. Jer stvarno, gluplju stvar Riot nije mogao napraviti. Previše je monotono, na isti fazon, i stvarno mi se ne sviđa.. Da , jeste simpatično što imaš puno borbe, ali je daleko bolje da razmišljaš i donosiš logičke zaključke te se adaptiraš situaciji na "terenu". A uostalom, na Summoners Riftu dođe do izražaja tvoje umijeće i tvoj, kako se na žargonski (i, ustvari, gamerski) kaže, "skill", dok je glavni faktor u teamfightu na Dominionu broj protivnika i nafarmanost OP championa. Simple as that.

Uvijek će mi se više sviđati Summoners Rift od ovog smeća, ako ga uopšte tako i mogu nazvati. Imam svoje mišljenje, i imam pravo na isto. Slobodno "flameajte", nema veze.  I da, ako ko ima argument protiv bujrum. Ali ako na sve ovo objektivno i krajnje kritički nastrojeno pogledate: u suštini sam upravu 
+1

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.