Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Opet neko hacked server !

455 pregleda · 25 odgovora · otvorena 25.09.2011. u 19:38

Evo opet bilo raje na serveru i svi pobanovani !
Pa koji je to pw od panela:123?!

Salim se,pa morate ga nekako zastititi da ga nemogu hakirati ali postoji mogucnost da je neko od admina to uradio
Da nije i ovo Mandriva uradio

Igram i ja nekad istom samo nas sve izbaci i onda ne možeš nikako uć.

Trebate riješit to server se tamam napuni i onda opet isprazni.
Ja ušo na server nakon godinu dana da igram , kad "Ado" bum pernamently pernamently jedno 20 banova :S
lAmer je napisao/la:
Ja ušo na server nakon godinu dana da igram , kad "Ado" bum pernamently pernamently jedno 20 banova :S
Ma ja , i tako se prazni server polako cijeli dan 3 vs 3 hvala cao , ovo je glupost velika ba !
shiikari je napisao/la:
Da nije i ovo Mandriva uradio???

Igram i ja nekad istom samo nas sve izbaci i onda ne možeš nikako uć. :o

Trebate riješit to server se tamam napuni i onda opet isprazni. :-X
a i vi zapeli na tog lika mandrivu kao da je hacker bog zna kakav.Daj provjerite da neko od admina nije sjeo na keylogger ili nesto slicno
Igram ja kad odjenom You have banned from this server,gledam ja šta je ovo sanjam li ja otvori konzolu kad tamo ih Ado jedno 5-6 bano
Prpmjeniti pw od panela, rcon pw, svim adminima dati admian preko steam id i problemi su reseni i iskljucivo da 1 ili eventualno 2 osobe koje placaju server znaju podatke, to je par savjeta.
Ja stvarno ne znam ljudi čiji je ovo inat ,što nekom ovo treba da nas zajebaje ,provocira ,pusti nek nešto normalno radi u ovoj državi majka mu stara ...

Zini zemljo progutaj me, pa me pljuni na Havaje.
Promjenite rcon password mora da je do toga dodaje sebi administratora preko rcona, i poradite malo na tome kome dajete podatke
maloprije sam bio na serveru i cim sam usao dole pise
PLAYER Gamers.ba Public by kgb-hosting.com: banned amb00^ permanently
Znaci neko sa rcona banuje ljude,nije mene i ne znam jeli to tocno nick al tako nesto je bilo.. Neko zna pw rcona i banuje sve po redu ja nezz ko je samo sam to vidio
MaRiJo4EvEr je napisao/la:
Znaci neko sa rcona banuje ljude,nije mene i ne znam jeli to tocno nick al tako nesto je bilo.. Neko zna pw rcona i banuje sve po redu ja nezz ko je samo sam to vidio
Ovo je SilverkoO banovao ovoga radi wh

Ovo radi neko od " glavnih" za servera -.-
Da se nije Ado napušio čega? HAHAHHA btw šalim se

Promjenite PW od FTP-a isto tako PW od MSNA na kojem je FTP od srwa, skinite sve admine i zakljucajte server, promjenite rcon.
MaRiJo4EvEr je napisao/la:
Znaci neko sa rcona banuje ljude,nije mene i ne znam jeli to tocno nick al tako nesto je bilo.. Neko zna pw rcona i banuje sve po redu ja nezz ko je samo sam to vidio ;)
Dobro si vidio i to sam bio ja, i nisam ga ban preko rcona vec standardno banshot jer je lik imao aim. A sto se tice samog servera tek sada vidim kako se malo vodi briga o istom.
Jes tesko hakovati , nadjes nekog admina dbla i preko najednostavnijeg programa mu uzmes rcon , i udjes radis sta oces na serveru , ali to vam je posljedica toga sto 50% g.ba ima admina na publiku
SilveRkoO je napisao/la:
Dobro si vidio i to sam bio ja, i nisam ga ban preko rcona vec standardno banshot jer je lik imao aim. A sto se tice samog servera tek sada vidim kako se malo vodi briga o istom.
Brate banas bezveze.. mene si ban Zauvjek .. nemam nista ti si napiso WH .. ma bmk necu vise ulaziti na server i gotovo..
banate bezveze 3na 3 se igra cjeli dan.. a server bio Top10 sada ga nema u top200! sve radi admina !!
Boli nekoga qrac ako vi imate admina :(

PUSTITE LJUDE NEKA IGRAJU !! a ne neko te ubije admina 2 puta Odmah ban!
NEbi da je admin BOG !

Sry na rijecniku :(
Smajke_ je napisao/la:
Jes tesko hakovati , nadjes nekog admina dbla i preko najednostavnijeg programa mu uzmes rcon , i udjes radis sta oces na serveru , ali to vam je posljedica toga sto 50% g.ba ima admina na publiku
Hajde druže ti samo meni reci kako je moguće uzeti rcon od običnog admina? To može bit' greška onoga ko posjeduje gpanel i nikoga više.

@ Da ne spamam više edit

Očigledno se ne sjećaš svojih riječi.
bRUTAL je napisao/la:
Hajde druže ti samo meni reci kako je moguće uzeti rcon od običnog admina? To može bit' greška onoga ko posjeduje gpanel i nikoga više.

@ Da ne spamam više edit

Očigledno se ne sjećaš svojih riječi.
Moze hackovati pw od admina i preko obicnog admina banati citav server , i nisam rek'o za obične admine rek'o sam za sve admina sto obuhvata i heada koji je vjerovatno kriv za ovo
xaxa je napisao/la:
Brate banas bezveze.. mene si ban Zauvjek .. nemam nista ti si napiso WH .. ma bmk necu vise ulaziti na server i gotovo..
banate bezveze 3na 3 se igra cjeli dan.. a server bio Top10 sada ga nema u top200! sve radi admina !!
Boli nekoga qrac ako vi imate admina :(

PUSTITE LJUDE NEKA IGRAJU !! a ne neko te ubije admina 2 puta Odmah ban!
NEbi da je admin BOG !

Sry na rijecniku :(
Moram te citirati. Da tebi drug kaze par stvari:

Nit mi je stalo do admina niti se ulizujem da mi ne skinu isti.
Pod broj dva pusti te ljude da igraju? Ko vam brani da igrate :O Ako sam te ban sigurno je postojao razlog za to, zato smiri dozivljaj i ako mislis da je server los i da su admini abnormalni ti slobodno nadji drugi server ( bog dao ima ih ... ) i nema nikakvih problema. I jos nesto to da kad me kill kao admina i da ja tebe isti momenat ban apsolutno nije tacno iz prostog razloga sto znaju ( bar se nadam ) ovi admini koji su sada na serveru da to ne radim, dok se sam ne uvjerim u suprotno.

Nadam se da si shvatio poentu.

Uzivaj

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.