Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

wh_maps

430 pregleda · 21 odgovor · otvorena 24.09.2011. u 22:04

Pozdrav

Evo da podjelim jedan pack wh mapa sa vama
Znaci, zidovi kroz koje mozete busit su providni

Mozete ih koristit za vjezbanje WB-ova

Mape u packu:
wh_dust2
wh_inferno
wh_nuke
wh_train

Download link:
http://www.download.xpress-cs.tk/wh_maps.zip

Da igraci ne bi dugo cekali da se skine sredio sam Fast Download. Odite u cstrike folder, otvorite server.cfg, tu nadjite liniju sv_downloadurl i pasteujte ovaj link
http://www.xpress-cs.tk/wh/cstrike
Znaci da izgleda ovako:
sv_downloadurl "http://www.xpress-cs.tk/wh/cstrike"

HF
Nema potrebe za lockanjem, neka pisu postove
- kakogod, dobre mape za treniranje busenja
Nije wh maps vec clean_maps .. Promjeni ime teme u clean_maps da se djaba ne provaljujes

btw. znao sam za ove mape odavno , ali u svakom slucaju ty
enshella je napisao/la:
Nije wh maps vec clean_maps .. Promjeni ime teme u clean_maps da se djaba ne provaljujes

btw. znao sam za ove mape odavno , ali u svakom slucaju ty
Zovu se wh maps, i prvi put čujem clean maps. Miire kao mod bi ga ispravio da je pogriješio a nije. Ove se mape još zovu hales. Takav im je prije naziv bio pa je to izgledako ovako: de_dust2_hales.
svaka cast za ovo moze pomoci ..
a SiMBAAz ako je miire mod ne znaci da zna sve na ovom svijetu,cuj "da grijesi miire bi ga ispravio.." jos malo cete od moderatora i admina trazit da vas lijece kad ste bolesni
Za de_dust2_wh sam znao ali pitao sam se postoje li wh ostale mape,a sada vidim da postoje,nije loše za učenje.
dobar dobar :D
Inace ovo se ne zovi WH mape, to je neki botovski naziv kako bi lakse skontali o cemu se radi, puna imena su spot maps, inace veoma dobre mape za vjezbanje sa teamom
Mission je napisao/la:
svaka cast za ovo moze pomoci ..
a SiMBAAz ako je miire mod ne znaci da zna sve na ovom svijetu,cuj "da grijesi miire bi ga ispravio.." jos malo cete od moderatora i admina trazit da vas lijece kad ste bolesni
Pa dobro, al ako je mod opet se gleda sa dozom da on od vecine vise zna (izuzev codexa :3).
sad ja znam kako ti vidis krozzid

svaka cas posluzit ce se
Ko nezna busiti na tim mapama sto si napisao nek odama uzme metar strika i od vodokotlic

Uglavnom dobra stvar za pocetnike, imao sam to davno Mislim da ima i aztec ili se varam !
holyshit je napisao/la:
Ko nezna busiti na tim mapama sto si napisao nek odama uzme metar strika i od vodokotlic :)

Uglavnom dobra stvar za pocetnike, imao sam to davno :) Mislim da ima i aztec ili se varam !
Nema aztec ^_^
mi smo na lanu ovako dust2 i inferno davno igrali , spamsports se mape zvale 8-)
Puni i pravi naziv mapa je
De_spam_spot_dust2,Nuke.....

Ugl ovo je dosta staro i ima par mjesta na mapama di se moze busit a nije prozirno isto tako ima i par mjesta di je prozirno a nemoze se busit :DD

ali sve u svemu ok za trening :D
ty za upload :DDDD

EDIT: steta sta nisu napravili i ostale mape koje se igraju na Turnirima :DDD
svaka cast za ovo :) hvala
Davno sam ove mape koristio, tema za početnike +1.
Najs :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.