Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

satelit večeras pada na Zemlju

889 pregleda · 58 odgovora · otvorena 23.09.2011. u 20:11

Mjesto gdje će udariti satelit, znat će se dva sata prije

Satelit koji se bez kontrole ogromnom brzinom približava zemlji, večeras će se srušiti na dosat nepoznatu lokaciju na Zemlji.

Satelit težak šest tona u večernjim će satima prodrijeti u Zemljinu atmosferu, a NASA će točnu lokaciju pada znati dva sata prije.

Podsjetimo, krhotine UARS-a, disfunkcionalnog satelita za istraživanje gornje atmosfere, past će na Zemlju negdje između 57 stupnjeva sjeverne geografske širine i 57 stupnjeva južne geografske širine. Očekuje se kako će se svemirski otpad rasuti u krugu i do 800 kilometara no NASA-ini znanstvenici tvrde kako je opasnost da će neki od dijelova nekoga i pogoditi minimalna.
Molim vaše komentare
Bilo na tv-u . Sanse da neko pogine ili tako nesto su 1:6 . Cini mi se da je tako bilo .
Volio bi da mi u njivu padne 6 tona kojekave sekundarne sirovine.
Kako je ova zemlja baksuzna ne bi bilo cudno da u centar BiH padne toliko od mene :P
ehheeh nama je profesor pricao da je satelit pravljen od jako skupog metala :D mi smo vec pripremili tacke ako padne u bugojno xDDDDDDDD
_Kemo_ je napisao/la:
Jedan meteor je vec pao na temlju u USA.neznam prije koliko godina,sreca nije bilo stradalih,jer je pao u pustinju!
Nije bitno što je pao, bitno je što se pare obrću, što "oni iz NASA-e" uvijek mogu reći šta žele, recimo mene bi uvijek mogli ubjediti u neku laž jer ja nemam pojma o zvjezdama i atrologiji općenito. U tome je stvar, što se svaka priča uveliča kako bi NASA dobila na svome značaju i imenu, kao zasluge za svoje "teške" radove ... mislim smješno je šta se sve danas dešava. Usput, ako si već otvorio temu za diskusiju, daj Boga ti, stavi barem naslov kako trena, početno slovo veliko, a ne ovako :/
Ma padne padne sta ces mu

eo citam da nesto prognoziraju da ce pasti negdje gdje je velika naseljenost ili sta vec

Kako god cim padne ulijece NASA kupe ostatke, pocnu istrazivat i onda ce otkrit nesto na njima vidjet ces 8-)
srusio se u offline modu
FritzzYYYY je napisao/la:
Nije bitno što je pao, bitno je što se pare obrću, što "oni iz NASA-e" uvijek mogu reći šta žele, recimo mene bi uvijek mogli ubjediti u neku laž jer ja nemam pojma o zvjezdama i atrologiji općenito. U tome je stvar, što se svaka priča uveliča kako bi NASA dobila na svome značaju i imenu, kao zasluge za svoje "teške" radove ... mislim smješno je šta se sve danas dešava. Usput, ako si već otvorio temu za diskusiju, daj Boga ti, stavi barem naslov kako trena, početno slovo veliko, a ne ovako :/
+1
dijelimo isto misljenje :D
KillaOR je napisao/la:
A kao clanovi g.ba su kompetentni da raspravljaju o ovoj temi? Znamo svi otvoriti sa-x, a ako ti se diskutuje imas dole u komentarima 1000 debila
Zabranjeno nazivanje drugih clanova potrlada ''debilima''

@topic da da bice to
Volio bih to vidjeti
KillaOR je napisao/la:
A kao clanovi g.ba su kompetentni da raspravljaju o ovoj temi? Znamo svi otvoriti sa-x, a ako ti se diskutuje imas dole u komentarima 1000 debila
momak sve rekao
bio bi zahvalan da me pogodi

smucio mi se zivot
KillaOR je napisao/la:
A kao clanovi g.ba su kompetentni da raspravljaju o ovoj temi? Znamo svi otvoriti sa-x, a ako ti se diskutuje imas dole u komentarima 1000 debila :)
Tako je!
Da oce pasti na Mostar, Da se preselim u Sarajvo :D HAHAHA :P
Dabogda mi palo na skolu i onako samo bombe dojavljuju .
Neka padne blizu Hadžića, da vidim i to ^^
Večeras ću izać na balkon i čekat ga, uzmem i prodam ga ciganima u željezo znaš koje pare ću zaradit.
Znaci da krenem u "akciju" :D posto pada

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.