E ovako ljudi zanima me par stvari, mada znam da ce vecina reci isto sto i ja mislim al ko pita ne skita.
Naime ovo mi je trenutna konfiguracija :
CPU - Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E4500 @ 2,20GHz (2 CPU-s)
Memorija - 2048MB RAM
Grafička karta - NVIDIA GeForce 8600 GTS
Zvučna karta - Realtek HD Audio output 5,1
Operativni sistemWin 7
I kompjuter je svjeze formatiran, provjerenim CD-om tako da iskljucujem mogucnost problema u OS-u.
Fazon je u tome sto mi je PC veoma spor, non stop stopa , ili pak kad sve pocnem zatvarati pocne da stopa, a ugl otvoreni su mi chorme sa 2-3 taba , msn , i eventualno neka browser igra..
E sad jel napajanje otiso, ili nedostatak rama ( sto ja mislim da jeste) ili neki 3ci djavo.. Al ovo je nepodnosljivo.. Sta vi predlazete ?
Naime ovo mi je trenutna konfiguracija :
CPU - Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E4500 @ 2,20GHz (2 CPU-s)
Memorija - 2048MB RAM
Grafička karta - NVIDIA GeForce 8600 GTS
Zvučna karta - Realtek HD Audio output 5,1
Operativni sistemWin 7
I kompjuter je svjeze formatiran, provjerenim CD-om tako da iskljucujem mogucnost problema u OS-u.
Fazon je u tome sto mi je PC veoma spor, non stop stopa , ili pak kad sve pocnem zatvarati pocne da stopa, a ugl otvoreni su mi chorme sa 2-3 taba , msn , i eventualno neka browser igra..
E sad jel napajanje otiso, ili nedostatak rama ( sto ja mislim da jeste) ili neki 3ci djavo.. Al ovo je nepodnosljivo.. Sta vi predlazete ?

igram i NFS World ne stopa igra, igram WoW ne stopa, al kad se pokrene chrome, i jos nesto uz njega e onda i word mi stopa