Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

gametracker.ba projekt

219 pregleda · 6 odgovora · otvorena 19.09.2011. u 15:28

Doso sam na ideju da osnujemo nasu stranicu Gametracker.ba. Pa evo ko hoce da krenemo pravit stranicu.
Treba nam par ljdui koji se razumiju u phbb, kodove, css, izradu sajtoa itd....
Napravicemo bosanski proizvod :D znaci imacemo statistiku servera, pretrazivac servera itd....
Pa evo ko hoce nek se javi. Trenutno se pogadjam sa PAPY HOSTOM za [BA] domenu i webhost. Pa evo ko hoce da udje u projekt nek izvoli :D
Ja se prijavljujem , znaci vi cete sve obezbjediti mislim na host i domenu ?
Poz

Kao što je poznato postoje dva sajta te vrste, gametracker.com i gametracker.rs. Ako bi tvoj projekat uspio, u što sumnjam, ne vjerujem da bi ga većina koristila, jer je sada gametracker.rs "u modi" sa svojim boostovanjem.

Ako baš hoćeš da uradiš, dogovori se sa ovim korisnicima:

Nermin
MarioMaxy911
53m1r

Ne vjerujem da će ti iko od njih raditi za neku domenu, hosting ili slično. Pripremi velike pare, kao što je i iGGi.

btw. Ako već misliš da ti projekat uspije, kupit domenu i hosting, a ne tražiti sponzorstvo od nekog "nižerazrednog" hostinga. ( ne bih da uvrijedim nekoga, ali tako je )

Post dobio aplauz od 100kaa

Kasnis... gametracker.ba je vec kupio kgb

A kasnis i sa idejom, vec je dosta sajtova sa tom idejom tako da nigdje nebi uspio, ako zelite da pokrenete nesto budite orginalni, nemojte kopirati vec postojece projekte, nego smislite nesto novo, i to je jedini kljuc za uspjeh
53m1r je napisao/la:
Kasnis... gametracker.ba je vec kupio kgb :)

A kasnis i sa idejom, vec je dosta sajtova sa tom idejom tako da nigdje nebi uspio, ako zelite da pokrenete nesto budite orginalni, nemojte kopirati vec postojece projekte, nego smislite nesto novo, i to je jedini kljuc za uspjeh ;)
Pa jel sad postoji gametracker.ba? Kolko vidim da nepostoji to onda nije kasnjenje ako ne postoji :D
adel007 je napisao/la:
Pa jel sad postoji gametracker.ba? Kolko vidim da nepostoji to onda nije kasnjenje ako ne postoji
Postoji

http://www.nic.ba/lat/whois/whois_show.php?did=23627
e svasta...znas kad bi ga mi kodiraliii, za jedno 3godine

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.