Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Riješeno 50 bodova

YouTube Upload Problem

173 pregleda · 15 odgovora · otvorena 19.09.2011. u 13:57

Pozdrav ljudi ,

Posto nisam znao u koji podforum da otvorim temu, pa sam otvorio tu. Naime, imam neki problem, e sad ne znam jel do mene ili do YouTube-a, ali kad uploadujem neki video, stoji na Processing ali nece da procesuje. Samo stoji tako. Ostavio sam PC preko noci upaljen u nadi da ce uploadati, ali nije uspjelo (:(). Eh sad, interesuje me jel to do mene ili je do YouTube-a, posto ovo je vec 4ti dan da mi ovo radi, a ne vjerujem da bi YouTube ostavili takav problem 4 dana.

Probao sam preko razlicne browsere, na razlicne kompjutere, na razlicne accounte ali opet nece. Ko mi pomogne, ili ako se ne moze srediti, da najbolji odgovor, dobija skromnih 50 bodova.

Hvala 
vjerojatno je do interneta

edit: mozda padne konekcija ili nesto pa ti zaustavi na koliko je doslo i ne moze nastavit
SoHigh je napisao/la:
vjerojatno je do interneta

edit: mozda padne konekcija ili nesto pa ti zaustavi na koliko je doslo i ne moze nastavit
Nije moguce da je do interneta jer kad uploadujes video to je 100% prebaceno na YouTube-ovog servera i nema vise veze sa mog interneta. 
jesil probao remove cokkies i clear history ako to nebude moglo unistall browser i instal ponovo pa probaj ako to ne mogne imam jos jedan nacin bice edit

Probaj onda ovako

Control Panel - Internet Propertis - Advanced - Restore Advanced Settings

Usput ja sam sad probao upload bezveze radi mi uglavnom nije do njih
ResidentEvil je napisao/la:
jesil probao remove cokkies i clear history ako to nebude moglo unistall browser i instal ponovo pa probaj ako to ne mogne imam jos jedan nacin bice edit

Probaj onda ovako

Control Panel - Internet Propertis - Advanced - Restore Advanced Settings

Usput ja sam sad probao upload bezveze radi mi uglavnom nije do njih
Napisao sam da sam probao razlicne browsere, npr Chrome i Opera koje sam instalirao tek jucer...
Mozda je youtube preopterecen pa ne mogu da ti procesuju video.. Sacekaj malo, jbg 
Probaj video render u drugom codecu, recimo .mov i vidi.

Ili probaj neki drugi video uploadat da vidis je li samo taj video faila ili svi. 
AlienzZ je napisao/la:
Mozda je youtube preopterecen pa ne mogu da ti procesuju video.. Sacekaj malo, jbg 
Pa naveo sam da sam ostavio video preko noci da se procesuje, pricamo o 10 sec video, koliko i da su serveri preoptereceni nebi bili toliko.
AlienzZ je napisao/la:
ovo je prva i posljednja gloopost koju sam cuo .... Znas li koliko ljudi upload vrsi u danu nea to veze burazeru ....

Si pitao nekog drugog da upload nesto i dal mu radi ak radi onda teb nesto ne valja sa konekcijom 90 %  ....
@ilegal Vidiš da je dečko napisao da mu već četiri dana ne radi?

Meni se ovo desilo u subotu, kada sam pokušao uploadati video, gdje se mogao vidjeti random odabir igrača za kvalifikacije G.ba HaxBall Lige. Uploaduje video, prikazuje ga na "Videos", ali ne procesuje ga nikako.

Valjda će uskoro popraviti !
RainOverMe je napisao/la:
@ilegal Vidiš da je dečko napisao da mu već četiri dana ne radi?

Meni se ovo desilo u subotu, kada sam pokušao uploadati video, gdje se mogao vidjeti random odabir igrača za kvalifikacije G.ba HaxBall Lige. Uploaduje video, prikazuje ga na "Videos", ali ne procesuje ga nikako.

Valjda će uskoro popraviti !
Isto se i kod mene desava, imam video u Videos, mogu link da dam ljudima, ali kad udjem sa jedan account na drugi, ne prikazuje na Home page da sam nesta uploadovao.  Eo ako neko zna sta nije u redu ima +50 bodova preko transakcije od mene.
Ja sam imao sličan problem i riješio sam ga tako što sam video koji sam želio uploadovati napravio preko drugog Movie Maktera i sve je dobro bilo.

Inače čuo sam, a i da se primjetiti, da YouTube ima problema, kao što su zvuka za slikom i slično.

Može biti da je do njih..
Rješenje
KRY1337 je napisao/la:
Isto se i kod mene desava, imam video u Videos, mogu link da dam ljudima, ali kad udjem sa jedan account na drugi, ne prikazuje na Home page da sam nesta uploadovao.  Eo ako neko zna sta nije u redu ima +50 bodova preko transakcije od mene.
Youtube ima trenutno problema sa stavljanjem videa u subbox, meni je jucer prikazivalo samo ono sto uploadaju machinima accounti(realm, respawn, sports) Nije do tebe.
iMZ je napisao/la:
Youtube ima trenutno problema sa stavljanjem videa u subbox, meni je jucer prikazivalo samo ono sto uploadaju machinima accounti(realm, respawn, sports) Nije do tebe.
A nabijem im ja taj YouTube Partnership Program, posto vidim da samo YT partneri uploaduju klipove, 3n19ma, Machinima, UKFDubstep i Mrtweeday.

Post dobio aplauz od skile

Meni se to desilo neki dan i ja sam cekao 15 min i nije htjelo, samo sam izasao i stavio opet da se upload i opet procesing pise, i ja odem u grad i vratim se i processan mi bio video 
iMZ je napisao/la:
Pitao sam sad jos nekoliko likova medju kojima su 3n19ma, tweeday i koopz, koji su inace Partneri i svi mi rekli da i oni imaju isti problem. Bodovi idu tebi jer si dao najkonkretan odgovor. Hvala svima, tema ide lock 

BTW KAD CE MI BACKGROUND?!?!?!?!!? *trollface*

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.