Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

(FUN) Mc Aldin - Puko mi film

273 pregleda · 13 odgovora · otvorena 17.09.2011. u 20:18

Dobro veče.

Evo poslije ovog dugog radnog dana i malo da se nasmijemo, slučajno sam naletio na ovaj video pa evo pogledajte i vi.

Znači ja sam pao sa stolice od smijeha, malo je glupo na početku ali premotajte na 0:38 tad počinje priča.

http://www.youtube.com/watch?v=4QfW529eHYk
Ja papka, kako mu nije ofirno
Beleth je napisao/la:
Ja papka, kako mu nije ofirno
Samo hejtas.
iMZ je napisao/la:
Samo hejtas.
Pa zato sto mogu
ma dobro je sve al najjace kad kaze : [color=lightgreen] cojk gleda iz kamiona sta gleda nema sta gledat vamo gleda sto imam bolje auta od njega jebote [/color] ili [color=red] ide jedan ušljo nema auta evo ga ide drugi ušljo [/color] haha
EXTREMESTYLE je napisao/la:
I koji mu je fazon snimati ovo ?
btw. JE**M LI TI NENE GRBU
Ti i ovaj dzo ako se vam ne sviđa zaobiđite temu.

Meni je smješno a sigurno i ostalima, kome nije neka šuti, neću da svoju mržnju ovdje iznosiš.

@ dzo :

imz je u pravu, sve hejtaš i onaj hard bass i ovo i sve.
shiikari je napisao/la:
Ti i ovaj dzo ako se vam ne sviđa zaobiđite temu.

Meni je smješno a sigurno i ostalima, kome nije neka šuti, neću da svoju mržnju ovdje iznosiš.

@ dzo :

imz je u pravu, sve hejtaš i onaj hard bass i ovo i sve.
Ma smijesan si mi ti.
Znaci tvoja tema treba samo pozitivnih odgovora da bude, jos se moj komentar ne moze svrstati u negativne.
Liku se smiju brate.
Dadnem ''kritiku'' odma hejtam i ja sam debil, ok.
aj molim vas sta pljuje te po liku svako ima svoje i nemoj te da pljuje te lika molim vas znam ga licno lik je rega samo sto se vise voli puno da se sali ali ipak ima dobrih pjesama kao na primjer sanjam te babo ,daleko od bosne, srebrenica i jos mnoge druge ;) ;) ;)
swatki je napisao/la:
aj molim vas sta pljuje te po liku svako ima svoje i nemoj te da pljuje te lika molim vas znam ga licno lik je rega samo sto se vise voli puno da se sali ali ipak ima dobrih pjesama kao na primjer sanjam te babo ,daleko od bosne, srebrenica i jos mnoge druge
A stani? Ovo je onaj Mc Aldin što pjeva onu pjesmu Dijete Srebrenice? Pa lika odlično repa ako je on taj, trebate ga poslušat.
Ja se bogami drogiram

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.