Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Skidanje helpera

373 pregleda · 16 odgovora · otvorena 17.09.2011. u 14:58

Evo vako Nermin_Cuneo iskoristava helpera sto moze pola igraca na serveru to potvrditi.Kao prvo kad treba da ga uhapsimo on uradi /q tokom hapsenja
Kao drugo u stracci gs ulaz je 1 mil on je usao i tp svojeiz bande i pljackali.
Molio bih vas da mu skinete helpera
ARA jos 1 pisni za nermina il za nekog imas ban sa servera et ja ti garantujem

ti nemas pravo da pricas sta radis sve na serveru i ti nekome govoris da mu se skida helper.Bolje cuti nego da ban popijes
Sta ja radim glupsone jedan .Nermin iskoristava helpera i volio bih da mu se skine .
Unaprijed hvala
ara11 je napisao/la:
Sta ja radim glupsone jedan .Nermin iskoristava helpera i volio bih da mu se skine .
Unaprijed hvala
I ti iskoristavas sve sto je moguce pa se niko ne zali . Pokri se usima 

Post dobio šamar od Suba

spoozy je napisao/la:
I ti iskoristavas sve sto je moguce pa se niko ne zali . Pokri se usima ;)
..ušima i lupaj glavom od zid ;)
Ne stravno nije fora iskorishcava helpera , mi ispred bizza koji su pljackali ulaz 100k on decko udje pa se tp do svojih kad krenemo da ga reshetamo hela se i onda opet izadje i sve tako u krug...
ARA prije toga likovi su robali tri gunshopa digli po pola miliona , i nisu opljackali straci gs vec eddie leona gs ulaz 100K
Nemoj da ti je krivo jer svi znaju da si molio subu za helpera:
Ako je tako, nek mu skine helpera.Sta ga branite kojeg ku**a, nek vam je jaran sto puta, kad je tako, nek bude kaznjen.
I nikad necu zaboravit ko god mi je skinuo 30 M, sa banke, kad je (ne)pravda, samo iskoristavate date pozicije.

Al tu je Suba "velicanstveni" 
Uopste nije bio 1 milion nego 100 k hajvanu.

Post dobio šamar od Suba

da jeste bilo je 100k a vi ste svi imali 100k i nermin je 10 puta potroshio 100k da zajebava muriju ispred? nije koristio tp? ma jok ja sam ccc
marko jA SAM MU DAO NESTO PARA KAD SAM MORO IC OKO 4 MILIONA i liK je imo para
Sph013 je napisao/la:
da jeste bilo je 100k a vi ste svi imali 100k i nermin je 10 puta potroshio 100k da zajebava muriju ispred? nije koristio tp? ma jok ja sam ccc
Sto smarate, f8 screens ? Mozete ovako pricat na suho.

Izasao je par puta, so what ? TP se nije niti jednom, ni mene niti sebe, smarate sa ovim.

Momak za pohvalu kad ga trebate uvijek je tu za vas.

Kad vam ne treba pljujete po njemu.
Elysium je napisao/la:
Sto smarate, f8 screens ? Mozete ovako pricat na suho.

Izasao je par puta, so what ? TP se nije niti jednom, ni mene niti sebe, smarate sa ovim.

Momak za pohvalu kad ga trebate uvijek je tu za vas.

Kad vam ne treba pljujete po njemu.
niko ne pljuje po njemu samo kazem da nije lepo to shto je radio.
Sph013 je napisao/la:
niko ne pljuje po njemu samo kazem da nije lepo to shto je radio.
Fazon je sto on to nije radio 
Elysium je napisao/la:
Fazon je sto on to nije radio ;)
dobro brate dobro
Ma jel Nermin Cuneo ima to 100 mil pa ulazi u svaki biz i vi zajedno sa njim on udje vas tp i tu je krja
Kao prvo ne vidim SS ne vidim PRAVILAN format za report takoda /lock i sledeci put se malo bolje potrudi oko toga

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.