Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Report za Non RP i DM

160 pregleda · 14 odgovora · otvorena 17.09.2011. u 14:40

Dobro vece ece ece, dobro dan je. Onaj poenta je u tome, da smo ja i drugar dosli pred lvpd, provozali se pored policajaca 2,3 puta nista nismo psovali, udarali.

I napravi se mangup ovaj El_Matador i Lik koji je bio name off.

Pucali na nas sa auta, non rp, a ovaj el matador radio DM bez razloga!

Kretenu ovako da te nazovem, mojne da se pravis mangup znas. Za svaku sitnicu cu da vas ovako reportam, vi mislite da mi nesmijemo ss i staviti na forum mnogo grijesite :)

Cmokic od djonija.
Djaba dozes temu kad ni na moju nije niko odg, a PD se previse digna ne smijes preci ispred LVPD. I hapse ko budale.
eX_SnoW je napisao/la:
Djaba dozes temu kad ni na moju nije niko odg, a PD se previse digna ne smijes preci ispred LVPD. I hapse ko budale.
Znam brate. Kaze lik zatvorio sam te 10 minuta, kaze rekao mu Ara Hulk da sam ga ubio. Ja na server tek usao kaze ubio si murjaka evo ti 10 minuta.

Pa vidjet cemo ko ce vise izdrzat.

Upravo to nesmijs proci pored lpd da te niko ne smara.
Mene si gazio 2-3 puta... Opisi sve kako je bilo i pucao te jos Armin_Lammer ....

A ara jest rekao da te jail i to na 20 ali ja sam stavio 10 samo sto si gazio....

I uopste ne mislim da ne smijes da stavis.... slobodno stavi nije vazno... i prijavljuj za svaku gresku....

Dovidjenja prijatno.. 9-)
security je napisao/la:
Mene si gazio 2-3 puta... Opisi sve kako je bilo i pucao te jos Armin_Lammer ....

A ara jest rekao da te jail i to na 20 ali ja sam stavio 10 samo sto si gazio....

I uopste ne mislim da ne smijes da stavis.... slobodno stavi nije vazno... i prijavljuj za svaku gresku....

Dovidjenja prijatno.. 9-)
Za gazenje jednom da me jailas 20 minuta?

Obicni debili i ti i ara hulk ;)

Cmokic.
Alo jail sam te zato sto si me gazio na 5min... i kako je ara rekao da si ga ubio stavio sam 10....
A ocigledno da si ti najveci debil na serveru.....

Aj jednostavno me se prodji ako hoce nek me kazne ako nece , cao.....
security je napisao/la:
Alo jail sam te zato sto si me gazio na 5min... i kako je ara rekao da si ga ubio stavio sam 10....
A ocigledno da si ti najveci debil na serveru.....

Aj jednostavno me se prodji ako hoce nek me kazne ako nece , cao.....
Brate ti mene prvo nisi jailao 5 minuta.

Drugo ja Aru Hulka nisam ubio.

Ocigledno je da to nije istina sto navodis ;)
Pa neznam ja jesi ga ubio ili nisi tako je rekao a skontaj sta ti govorim krenuo te staviti zbog gazenja na 5 min i ara u chat pise stavi 20 ubio je i mene i ja opet stavim 10
security je napisao/la:
Pa neznam ja jesi ga ubio ili nisi tako je rekao a skontaj sta ti govorim krenuo te staviti zbog gazenja na 5 min i ara u chat pise stavi 20 ubio je i mene i ja opet stavim 10
Za laganje imaju kazne kontas :)

U pravilila mozes samo da me opomenes nemoj to raditi.

RP-aj ne samo jail bez opravdanog razloga.

A sa arom cu da pricam posebno o laganju :@
Ma u redu je ba....

Slobodno nek me kazne... Ali ja mislim da treba da ide jail ako se policajac udara ili gazi... al et svejedno...
FontaneMas je napisao/la:
Nema moj Colo policije kao prije, sada sve neki krkani bolan ! :))
znam :(
Johnie_Walker je napisao/la:
znam
Suba je na odmoru u srbiji, prosledicu mu report.
vLexinho je napisao/la:
Suba je na odmoru u srbiji, prosledicu mu report.
Hvala maca ♥

Nek uziva covek, zaluzio je.

Nista ne kazem lose :)

:)
Nije pravilan format
/lock

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.