Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

problem sa internetom

159 pregleda · 10 odgovora · otvorena 15.09.2011. u 22:50

eh kao sto u naslovu pise imam problem sa internetom,dakle u zadnjih par dana ne mogu skoro ni jednu stranicu fino da otvorim il cekam jedno 20 min il nece cak nikako da je otvori tacnije izbaci mi neki eror.sad da vas pitam dal je to do njih il nesto do mene ?

hvala unaprijed
Koji ti je net , Ako je telemach to je do njih opet nesto prave :S
De reci dali koristis ADSL..ili npr dial up?
Ko je provider ...dali ides preko kabla pa na antenu da hvatas signal itd...Pa da vidimo...
SP0N3 je napisao/la:
Koji ti je net , Ako je telemach to je do njih opet nesto prave :S
internet je telemach,znam da su nesto radili al kad sam ih nazvao rekli su da je sve kao i prije normalno al ustvari nije :S

modem je obicni,nikakve antene nista to
Imam i ja problem sa ADSL-om od sinoć oko ovih doba počeo problem ,ping mi previskok jučer bio 30 max danas 60 -70 cijeli dan, da li se još nekom dešava ?
Znaci sto se tice telemacha bit ce jos malih problema i onda ce net biti perfekcija to je 100 % sigurno...tako su objavili na siteu
waeen je napisao/la:
Telemach nesto pravi bice u redu do ujutru.
ima vec 3 dana j**e net,al eto pokusat cu nesto uradit -.-
makiii je napisao/la:
ima vec 3 dana j**e net,al eto pokusat cu nesto uradit -.-
Meni je sasvim u redu bio do maloprije , jer su najavili da ce radit nesto do ujutru ( barem kad sam zvao ) a inace ova zadnja 2,3 dana full brzina
waeen je napisao/la:
Meni je sasvim u redu bio do maloprije , jer su najavili da ce radit nesto do ujutru ( barem kad sam zvao ) a inace ova zadnja 2,3 dana full brzina
mah uvjiek nesto rade -.- debili mrtvi
ako niste znali u mostaru uvode telemach zato svi prekidi dolaze mozda je do tog

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.