Eo jedna dobra stranica za sve one koji vole dzaba xD , bezveznim pretrazivanjem po netu naletim na stranicu Vishay.com. O cemu se tu radi ...koliko sam ja shvatio to je ustvari firma koja se bavi prodajom LED dioda , i jos mnogih drugih cuda .
Eh sad , po cemu se oni razlikuju od drugih proizvodjaca LED dioda ?
Ovi likovi salju max. 25 (testnih) LED dioda da biste vi ih 'testirali' , jedan proizvod mozete naruciti samo jednom , drugi put ako zelite naruciti , il napravite novi acc sa tacnom adresom stanovanja ili platite .
Narucio sam ih 7/9/2011 stigle su danas[13.9.2011]
Stranica za svaku pohvalu za nas balkance koji sve volimo dobit besplatno
Mislim da ce mnogim dobro doci da se odvoje malo od compa [xD] a i onim iz elektro tehnicke , koliko ja znam trebaju im ponekad
Svakako provjerite njihovu stranicu jer imaju dosta veliku ponudu , uz svaku LEDicu ima PDF fajl u kojem pise , sirina koju LED dioda obasjava i slicna cuda ...
Prilikom registracije potrebno je samo da unesete tacne podatke , tacnu adresu stanovanja , ime i prezime , BROJ TELEFONA mora biti tacan da bi vas kontaktirali ukoliko vas ne budu mogli naci.
slike :

- ovo ispod texta je ta LED dioda [da ne bude zabune SMD LED dioda xD ]
Eh sad , po cemu se oni razlikuju od drugih proizvodjaca LED dioda ?
Ovi likovi salju max. 25 (testnih) LED dioda da biste vi ih 'testirali' , jedan proizvod mozete naruciti samo jednom , drugi put ako zelite naruciti , il napravite novi acc sa tacnom adresom stanovanja ili platite .
Narucio sam ih 7/9/2011 stigle su danas[13.9.2011]
Stranica za svaku pohvalu za nas balkance koji sve volimo dobit besplatno
Mislim da ce mnogim dobro doci da se odvoje malo od compa [xD] a i onim iz elektro tehnicke , koliko ja znam trebaju im ponekad

Svakako provjerite njihovu stranicu jer imaju dosta veliku ponudu , uz svaku LEDicu ima PDF fajl u kojem pise , sirina koju LED dioda obasjava i slicna cuda ...
Prilikom registracije potrebno je samo da unesete tacne podatke , tacnu adresu stanovanja , ime i prezime , BROJ TELEFONA mora biti tacan da bi vas kontaktirali ukoliko vas ne budu mogli naci.
slike :

- ovo ispod texta je ta LED dioda [da ne bude zabune SMD LED dioda xD ]
ostalo nista