Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Najgora stvar koja vam se desila u zivotu

1.783 pregleda · 89 odgovora · otvorena 11.09.2011. u 19:45

Pozz gameri

Mislim da nece biti Fail tema , barem se nadam.

Znaci u temi pisete koja vam je stvar najgora koja vam se desila u zivotu npr. "Pao sam s bicikla polomio se ; Stari me zgazio" isl.

Moja najgora stvar koja mi se desila je lom ruke ( 2x).Bilo je to dok sam bio dijete. Gledao sam neke filmove o "Vojnicima spasa" i sta cu ja bio mal, naivan , i popnem se , ko hajvan jbg , na cosak od kauca i reko sad cu ja salto naprijed ko oni sa filma. Al' ku**c ja se nisam ni popeo na cosak mene je prevagnulo ja sam mljekno na ruku svom tezinom xD. Tad sam je prvi put slomio , otiso na CUM , stavili mi gips i to i hajd. Mirovo ja 2 mjeseca i skinu mi gips.Bio sam jos mali jbg. Drugi dan sto su mi skinuli gips ja silazio sa krevetica , nije bila mama tu. I ja , kreno prebacit nogu preko one sipke na kreveticu , noga se zapetlja , ja opet na ruku s krevetica. Tad sam smrsko sve i jednu koscicu u ruci. Stara dosla place ocm -.-'. Opet isli na CUM , samo ovaj put , doktori mi pokresno napravili ruku , nisam mog'o micat ni jednim prstom ruke. I odma pravac bolnica na operaciju. Stara mi se istraumirala drama , vise bolnicari brinuli za nju nego za mene . Al' hajd nebitno. Operisu oni mene, al' opet belaj. Ruka krivo zarasla i bilo pitanje da li cu moci micati prstima. Al za 7 dana nafaka ocm, dolazi doktor kod mene u vizitu i kaze :"Đe si lafcino , heroju moj , dos'o doktor malo da ti rukicu pregleda". I hajd dam mu ja ruku , on nesto zagleda kaze :"Haj probaj pomaknut bilo koji prst" i ja se napregnem sto sam vise mogao i cudo , pomace mi se samo mali prst za 1 milimetar, al' jbg to je uspjeh. I doktor mi propisa fizikalne da mi se ta ruka ispravi i stabilizuje i sve to . Isao sam ja na te fizikalne 2 godine , al' jbg o5 mi ruka nije zarasla kako treba  ali ipak mogu micati prstima.

Cekam vase price
Jesi sejtan bio xD mah neznam nemam puno tih stvari :P jest da sam lomio lijevu ruku desnu ruku,desnu nogu,nabo se na cakiju i jos nekih stvari mada ne smatram ovo nikakvim ozbiljnim problemima . A sto faraonova ruka xD ?
Uzeo biciklo od jarana da odem u prodavnicu, nisam znao da ne radu kocnice.
I sad bila nizbrdica i dole rijeka Drina bila provala i ja sta cu jadnik okrenem i spucam u betonsku garazu.
Ustao ja poslije 10-20 minuta u vojnickoj ogradi, izboden sav jedva se izvukao nmg da hodam sjebao koljeno, rame boli sav krvav.
Zovem upomoc ide neki lik i doveze me kuci i direktno u bolnicu tam' stave 2 gipsa i zamotan sav bio.
I sad ima 2-3 oziljka velika na tijelu
Kad mi se stara vrati kući s roditeljskog i počne pajserom krčit modem.
Meni jedino to sto sam prije 5-6 mjeseci sjebo meniskus i ligamente koljena na utakmici,nakav seljak me pokupio,prije 5 dana sam imo operaciju i nadam se da cu moci igrati fudbala,al najgore od svega toga je sto ja moram lezati 24 sata,vise me ledja bole nego noga..I ja sam lomio ruku,isto na utakmici xD,al nisam imo problema ko ti,meni namjestili stavili gips i uredno je sve
Frisk je napisao/la:
Uzeo biciklo od jarana da odem u prodavnicu, nisam znao da ne radu kocnice.
I sad bila nizbrdica i dole rijeka Drina bila provala i ja sta cu jadnik okrenem i spucam u betonsku garazu.
Ustao ja poslije 10-20 minuta u vojnickoj ogradi, izboden sav jedva se izvukao nmg da hodam sjebao koljeno, rame boli sav krvav.
Zovem upomoc ide neki lik i doveze me kuci i direktno u bolnicu tam' stave 2 gipsa i zamotan sav bio.
I sad ima 2-3 oziljka velika na tijelu :(
Isto meni od frenda uzo bike i nisu radile kocnice
ja se zaletio u rijeku hajd reko jbg
i bila nizbrdica neko drvo osjceno bilo
puff prednja guma puce u nju ja salto i na ledja u vodu
bilo stakla je******a ziva jbt sjebo sam se tada :D

I kad sam radio neke biljke sakupljali za biologiju
i pukne mi skalpel u zemlji ostala ona ostrica i ja reko hajd rukama i tada sam iskrvario ruke ko konjina al nisam nista skonto al dobro je bilo nije nista bilo iz biologije :D
2 smrtna slučaja najbliže porodice u razmaku od tačno 2 mjeseca, prije 4 godine.
Ebu_ je napisao/la:
Kad mi se stara vrati kući s roditeljskog i počne pajserom krčit modem. :(
hahahahah najjaci

evo nesto od mene :D :

Ja uzeo biciklo i niz nako brdo spustim se 79km/h ja se nafur'o vratim se na to brdo opet ja bez kocinca kad izleti auto ispred mene ne znam ja odakle je ono izletilo je li iz neba iz zemlje ili sa neke strane joj kad sam spuc'o u onu sofersajbu biciklo se zakucalo u auto ja salto preko auta i na ledja,sreca samo sam nogu i ruku slomio.

ima jos mnogo toga,nije za pricu;)
Ebu_ je napisao/la:
Kad mi se stara vrati kući s roditeljskog i počne pajserom krčit modem. :(
HAHHAHAHAHAHHA OPLAKA SVEGA MI
Pao je snijeg u Splitu (za divno čudo) prije par godina... I sad, do moje kuće ima velika nizbrdica koja je bila zaleđena. I naravno ja lola uzmem karton nekakvi, sjednem na njega i zaletim se nizbrdo. Međutim, nisam skontala da je auto parkiran na dnu i fino se zabijem u njega bočno. Izbrojila sam zvijezde, boljela me desna ruka i dan danas me boli nekad kad se vrijeme mijenja. Al sve u svemu, bilo je zabavno
Pao prvi mrak i rodica krene kuci od mene (bila u gostima) i izadjem ja da je ispratim, obujemo se i kad smo izasli iz kuce idemo malo kad poce ona mene nesto za*ebavat i pobjegne od mene malo naprijed, ja nista na to kontam zeza se, kad ona nastavi zezat jos vise i tako ja malo trpim i odjednom odveze joj se pertla i sagne se ona da zaveze to a ja zaposlim ciglu i hup bacim i zviznem je u glavu, vrisnu ona poce krv sikljat haos pravi izletise moji starci wtf, i tako zavrsi cura u bolnici i to sa 12 konaca u glavi

To vam je ono cim padne prvi mrak brze kuci bjezite 8-)
kad sam slomio palac na dva mjesta i krenuuli ga namjestat joj kad napravi kad krenu stavljat gips ja sretan bjez kuci
a najgora stvar je to sto je bio desni palac

a prije tog puko mi misic bio cjelo ljeto sam u gipsovima
najgore sto se nisam mogo kupat na vrbasu

ShOoRtY je napisao/la:
Pao prvi mrak i rodica krene kuci od mene (bila u gostima) i izadjem ja da je ispratim, obujemo se i kad smo izasli iz kuce idemo malo kad poce ona mene nesto za*ebavat i pobjegne od mene malo naprijed, ja nista na to kontam zeza se, kad ona nastavi zezat jos vise i tako ja malo trpim i odjednom odveze joj se pertla i sagne se ona da zaveze to a ja zaposlim ciglu i hup bacim i zviznem je u glavu, vrisnu ona poce krv sikljat haos pravi izletise moji starci wtf, i tako zavrsi cura u bolnici i to sa 12 konaca u glavi

To vam je ono cim padne prvi mrak brze kuci bjezite 8-)
haha tard..

-Najgora stvar..

Prije 3 nedelje slomio zglob (smrsko) i sad imam gips ofc..
Popeo se na tako zvano šetalište "Banja" sa biciklom i jaran bio samnom..Bilo jedno brdo ogromno niz koje sam se spustit al sam se bojao posljedica..I drug me lagano gurnu (btw bili smo na tom brdu) i ja jadnik sta cu krenu dole zakoci preleti preko bicikla i slomi zglob.Jaranu sam *ebo mater i pitanje je sad hocul na operaciju
Prvi put kad sam zapalio Cigaru.
Prvi put kad sam zapalio Joint.
Prvi put kad sam povuko Speed.
Prvi put kad sam povuko Kokain.
Prvi put kad sam uzeo Bobu.
Prvi put kad sam popio Tablete (Tramadoli / Tramali).

Imao ja 4 godine i vidim ja na Televiziji tobogan.Ja mali napravim od jastuka tobogan i krenem da ga isprobam xD.Prvi put dobro,drugi put isto a treci put ustima udarim od sto .Odem ja na operaciju,ono da mi zasiju kad u mene mati,i to jos ona doktorica,pade u nesvijest kad me vidila na operacionom stolu,ona bila na poslu vec .Sljedecih mjesec dana sam samo supu jeo i izgledo ko Hanibal
Puk'o mi reket od 350 km, dajdza mi kupio i nakon 3 mjeseca prvi put mi isp'o tj ja ga nenamjerno bacio od pod prilikom smatcha jer su mi bile mokre ruke, sad moram u zagreb nositi i ta sranja i tako :/

- Nikad nisam nista lomio, i jedan od gorih stvari kad sam pokvario kucni telefon.
Seksanna je napisao/la:
2 smrtna slučaja najbliže porodice u razmaku od tačno 2 mjeseca, prije 4 godine.
:/ :/ :/
torQ7u je napisao/la:
Prvi put kad sam zapalio Cigaru.
Prvi put kad sam zapalio Joint.
Prvi put kad sam povuko Speed.
Prvi put kad sam povuko Kokain.
Prvi put kad sam uzeo Bobu.
Prvi put kad sam popio Tablete (Tramadoli / Tramali).

Zadnje kad si prvi put umro xD
- Hvala bogu pa do sada nisam ništa lomio, jedina "ozbiljnija" bolest je bila upala pluća. Mada, 10 dana inekcija, nije strašno, ali je to najveća bolest do sada koju sam imao. Volio bih da bude posljednja.

Najgore u životu: Majka mi je dva puta bila pred smrti. Prvi put od napada epilepsije, a drugi put nakon što joj je puklo slijepo crijevo. Da je došla poslije pola sata u bolnicu, ne bi preživjela.

Prvi put sam je spasio, tako što sam je okrenuo na sa stranu. Da to nisam uradio...
Najgora stvar sto mi se desila je kada sam digao na Poker aparatu :D 4000 km ( dao mi royal ) i za tjedan ipo zavalio :D HAHAHA Istina ziva :P

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.