Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Kako napuniti srw?

127 pregleda · 3 odgovora · otvorena 11.09.2011. u 14:51

Kako da napunim srw da mi bude pun i kako i gdje reklamiram ja reklamiram srw na forum i banuju me mozete mi objasniti kako i gdje ali da mogu nappunit srw za 15-30 dana a ne one [TUT] po 4-5 meseci :P punooo :(
Reklamiraj po facebook,my space,twitter, daji admine igracima koji dovedu bar 2 igraca,reklamiraj na drugim serverima dok te ne banuju itd..

Post dobio aplauz od miire

Poz,

Reklamiranje po drugim serverima što je naveo drugar iznad ti neće pripomoći puno radu servera jer ćeš tak'o privući dijecu koja su željna admina, radit će sve da budu prvi na rank stalno te ga da dobiju uključujući paljenje čitova i slično, za početak napravi neki forum na forummotion pozovi prijatelje da se registruju razmjeni bannere da se čuje za taj forum, postavi ip na msn fb itd. Napravi facebook grupu i pozovi sve kanteraše u nju, onda dodaj nekog kanteraša i reci mu dodat' ću ti admina pozovi sve koji igraju kanter u grupu i sve tako, i navući ćeš sigurno dosta igrača, čim dovedeš neki prosječan broj od nekih 20 igrača kasnije će se server vremenom sam punit' znaš kako već ide e brate ja igram na gba serveru extra je ae i ti ovaj svog druga i tako se to širi, isto tako i sa forumom vremenom diži konkurse za admina postavi ban unban podforum u kojem će se moći žaliti i osjećati zaštićeno od čitera, takođe ako želiš možeš boostati svoj server boost košta oko 2.14km i traje sve dok te drugi ne izbace sa liste tj sve dok 50 narednih ljudi ne boosta server, veoma se efikasno pokazalo, ali imaš igrača samo dok boostaš, pokušaj ih zadržati podijeli par admina, nek dovedu igrača ... Ako želiš da uspiješ sa serverom kupi kod kgba lite/premium zavisi od tvojih novčanih mogućnosti, zakupi neki redirect predlažem KGB Alfu , BLABLA ili Zaječar. Postavi autogamemenu koji dosta pripomaže punjenju, i inače će sve doći samo po sebi potrebno je vrijeme naravno.

Sretno sa serverom. :)

Post dobio aplauz od miire

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.