Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Otvoren prvi mapping forum

362 pregleda · 8 odgovora · otvorena 14.09.2011. u 22:27

Zvanicno je otvoren prvi mapping forum koji je na nasem jeziku.Svi koji imaju zelju da nauce kako se pravi Counter Strike mapa,mogu pogledati na ovom forumu.Takodje oni koji vec imaju iskustva sa pravljenjem CS mapa mogu da budu teo mapping tima.

Na forumu cete videti i zahteve,gde mozete zatraziti da vam se napravi mapa.

Link foruma je: http://www.clarion-mapping.com

Forum nije jos sredjen,tj. radi se na ubacivanju jos tutorijala ali oni za pocetnike su ubaceni
ljepa ideja i sve
al phpbb forum je prema meni fail za ovakvo nesto (moje misljenje)
Podržavam project. Ofcourse. Samo imam problem za povratnom porukom. al je to mozda do hostinga 
Tko god je kliknuo NE je Retardinho, momci se založe da nauče ljude kako da naprave mapu i ucine nesto korisno. Uglavnom, momci imate moju podrsku em moralnu em novcanu ako zatreba, bolje da mladi gameri i stariji naravno se uce korisnim stvarima jer bi im bas vi mogli preokrenuti zivot pa da se odluce studiranju grafickog dizajna, programiranja, itd.
Ideja, kao ideja mi se sviđa. Ali forum tj dizajn ni sekunde. Mogao si se malo bolje potruditi oko toga al haj .
Stvar je extra dobra,ima i ovdje dosta ljudi koji se bave sa tim pa ce se uklopiti na tom forumu fino.A samo mala kritika za sve koji su votali za da/ne pa objasnite taj ratlog zasto NE 
Veoma pametna ideja. Mislim da će početnici u mappingu uživati. GL !
je napisao/la:
Ideja, kao ideja mi se sviđa. Ali forum tj dizajn ni sekunde. Mogao si se malo bolje potruditi oko toga al haj .
Trenutno se radi drugi dizajn :)
Ovo je vise bila proba za ovaj DropDown menu.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.