Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

IG league - Winter

1.765 pregleda · 24 odgovora · otvorena 04.01.2007. u 22:48

Dakle...
Nakon neuspjele ljetne lige, koja je propala radi vrijedjanja na nacionalnoj osnovi, i radi
nedostatka administratora, i onih koji bi malo pomogli oko organizacije, imamo u vidu da
iskusamo drugu sansu...
Znaci, naziv lige je isti, samo sezona se mjenja, "winter"..
Ovim putem vam samo najavljujemo ligu, a detaljno cete sve znati za par dana, dok site bude
dovrsen, i nadjeni Administratori za matcheve...

Liga ce biti STEAM, sami znate razloge jer necemo 2 puta istu gresku pravit.Jest da je
i prosla bila STEAM, al ovaj put necete moci ucestovati ako odmah ne posaljete
ID od svih 5 igraca + 1 (zamjena)...

Za sad u organizaciji : manda , loco abasi , zuma , a naknadno cemo objaviti administratore.

Prijave za administratore mozete slati na mail [email uklonjen]

Toliko u ovom javljanju

Dakle, dajite svoje prijedloge sada jer ako bude sta zanimljivo, il "novo" uvazit cemo..

Pozdrav,da se ija prijavim za ligu

igra moj clan uvijek evo sastav Clana

Professional Gaming-Gears
Gaming - Gear / ch1na
Gaming - Gear / Denzel
Gaming - Gear / maxeL
Gaming - Gear / Daraa
Gaming - Gear / Ni[K] nam je za sada u clanu mozda bude izbacen i nadjemo drugoga.. I sigurno ce nam igrati.
Gaming - Gear / heaa!

Meni se cini da ce se ova leagu odrzati fino kako ja vidim bolje je da ste vi origanizovali nego neko deseti..

Evo sacu da se prijavim ovaj od manda email pa cu prijaviti swoje ekipe itd..

Da te pitam na kojem ce to se serveru odrzati ? jeli onaj od Zume ili ?

Edit: Izvinite onda cu poslati kada bude ta stranica pa cu prijaviti svoju ekipu ..

Pozdrav
               Denzel je napisao/la:

Gaming - Gear / ch1na
Gaming - Gear / Denzel
Gaming - Gear / maxeL
Gaming - Gear / Daraa
Gaming - Gear / Ni[K] nam je za sada u clanu mozda bude izbacen i nadjemo drugoga.. I sigurno ce nam igrati.
Gaming - Gear / heaa!

Meni se cini da ce se ova leagu odrzati fino kako ja vidim bolje je da ste vi origanizovali nego neko deseti..

Pozdrav

prijave za igranje jos nisu krenule za par dana tek dok stranica bude gotova i ovako nece biti nego ce se prijave slati na posebni mail

ovo je sada samo najava postajte sada ideje samo

Gaming - Gear / ch1na
Gaming - Gear / Denzel
Gaming - Gear / maxeL
Gaming - Gear / Daraa
Gaming - Gear / heaa!

Pozdrav
b0k1 - admin - igrac - itd
Za ubuduce,..nemojte ovdje PISATI PRIJAVE...ovo je samo rasprava...dakle, dobit cete MAIL na koji mozete slati prijave, i podatke koje morate staviti u mailu...a moj MSN je samo za one koi su zainteresirani da bilo kako pomognu u vezi lige...
Dakle ako zelite biti administrator na matchu, prijavite se, napisite kako ste upoznati sa RCONOM il AMX, serveri na kojem ste bili admin...samo to dolazi u razmatranje, ostalo...

I ako moze da ne bude SPAMANJE bezze...znaci ova je tema samo za RASPRAVU, sta bi zeljeli vidjeti u ligi, nesto "novo" il dati neki zanimljiv prijedlog, koji bi mogli i uvaziti ako se slozi vecina...

Dakle bez spama, samo opusteno i lagano da raspravimo...

cus

EDIT: bokice, ajd ti jepo samaraj ove debile kojim je do spama...i nakon napisanog posta, oni i dalje sa glupostima...

samo samaraj
               mandA je napisao/la:
Za ubuduce,..nemojte ovdje PISATI PRIJAVE...ovo je samo rasprava...dakle, dobit cete MAIL na koji mozete slati prijave, i podatke koje morate staviti u mailu...a moj MSN je samo za one koi su zainteresirani da bilo kako pomognu u vezi lige...
Dakle ako zelite biti administrator na matchu, prijavite se, napisite kako ste upoznati sa RCONOM il AMX, serveri na kojem ste bili admin...samo to dolazi u razmatranje, ostalo...

I ako moze da ne bude SPAMANJE bezze...znaci ova je tema samo za RASPRAVU, sta bi zeljeli vidjeti u ligi, nesto "novo" il dati neki zanimljiv prijedlog, koji bi mogli i uvaziti ako se slozi vecina...

Dakle bez spama, samo opusteno i lagano da raspravimo...

cus

Kao admin da budem tu sam,
Malo je glupo sto se pustaju tako neke slabe ekipe da igraju, i neki igraci koji nikad u zivotu nisu dosli na neki turnir ili bilo sta al et gl

xpNc team
uTG | Lich.
uTG | zILAA
uTG | MAki
uTG | trizs
uTG | amnesia
uTG | djap0

upadamo li ?

Post dobio šamar od abasi

Lich. je napisao/la:
uTG | Lich.
uTG | zILAA
uTG | MAki
uTG | trizs
uTG | amnesia
uTG | djap0

upadamo li ?

ahahahhahahaha

pa procitaj txttttttttttttt
               bok1 je napisao/la:

nije frka... samo nemoj stele

bok1 je napisao/la:

Moj idol - navijac - da idem po pive - kupim sebi pivu - itd

Twista® je napisao/la:
Moj idol - navijac - da idem po pive - kupim sebi pivu - itd

sta vam je ba vi sad raspravljate blamiranje , pive imal ideja ikakvih ccc ..
To je pravo real... samo da ne bude opet vrijedjanja tog... Igra je ne znam sta se imamo vrijedjati!
Na serveru da budu 2 admina kad se bude igrao mech,da bude hltv i da kasni 5-6min,da budu dobri admini a ne smekeri,da na TS odaju i pomazu itd.
Bice ovo dobro,respect : abasi,Zuma,mandA
Bez uwrede admini smijesni ....rekao sam bez uwrede.Sjecam se lige neznam tacno kad je bila aj to nije bitno.Uglawnom amdmini bili manda i zuma smijesno.Igrali mi sa NbK dDd mii likowi smijeni upalili cheat i igraju :S. Nismo im runde uzeli sto je najzalosnije bolje naprawit turnir lAn.
ako bude sve fino bice i nagrade
better luck this time!!

da se makar jedna liga zavrsi bez sranja...

ako vam treba admin za igre mogo bi ja ...
Kad bi se gledalo ko ima Steam ja ne znam bili mogli turnir 2 v 2.
ima dosta ljudi koji imaju steam al se nece prijavit na ligu jer koriste citove i bez njih neznaju igrat

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.