Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Brži gamers ?

1.077 pregleda · 40 odgovora · otvorena 11.09.2011. u 00:55

Da li vam je brži sada gamers ?

[code]sadasdasdasdasdasdsaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa uopšte čitaš drugo pravilo, zadivljeni smo.
3. U slučaju da te prenese pa počneš kršiti slijedeća pravila, bilo to u vidu pretjeranih smajlija, pretjeranim formatiranjem teksta, reklamiranjem sajtova bez dozvole vlasnika stranice, postanjem warez i adult sadržaja, bilo kakvim -izmima, vjeruj nam, pokajati ćeš se.
4. Pročitaj treće pravilo, ako je dugo nema potrebe da ga preskačeš.
5. Ako ipak nisi pročit'o treće pravilo, velika je šansa da ćeš uskoro saznati kako izgleda GAMERS.ba 'banovan si' stranica.
6. GAMERS.ba od 'hackera' brani Chuck Norris, ne tes[/code]
Puno brži, ne mogu da vjerujem.
Meni je brzi sada :D
Da,ali inače je brz noću.Vidimo se sutra
~ Hell Yeaa' biaaach
Dosta brži
tu negdje ko i prije... možda 3 milisekunde brži (a možda ne primjećujem zato što mi utorrent radi xD)
Da, mnogo brži. Nekad je učitavalo po 2 minute, sada leti.

Jedva čekam da se završe mixevi, jer je stvarno spam, a i smor dizati preko teme. Nabijaju postove, ili se dodaju a odma se remove.
Klanove treba brisati u roku 3 dana, ukoliko nema preko 3 člana.

Pik.ba izbaciti, jer svi znamo za njih. Proširiti sekciju vijesti, te dodati nove kategorije. U online dodati Broj online Moderatora, te Broj online Global Moderatora.

@Hvala nermine ♥
Hvala Bogu!
Daa i to mnogo ali MNOGO bržiii ..

ftw jedno veliko BRAVO za Administraciju !
Meni se ubagovao par puta, kod provjere duplih IP adresa i ovako bezveze na indexu kad sam refreshao, ne mogu se sjetiti sta je pisalo samo sam vidio mail [email uklonjen], ali nista sto refresh nije sredio
Da brzi je definitivno 8-)
100kaa je napisao/la:
Meni se ubagovao par puta, kod provjere duplih IP adresa i ovako bezveze na indexu kad sam refreshao, ne mogu se sjetiti sta je pisalo samo sam vidio mail [email uklonjen], ali nista sto refresh nije sredio
To sam ja pravio ubrzanje

Post dobio aplauz od 100kaa

brzi malo inace u ova doba leti )

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.