Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

GTA 4 problem

120 pregleda · 4 odgovora · otvorena 10.09.2011. u 23:50

Pozdrav, novi sam clan, odnosno, regovah se samo da ovaj problem rijesim. Malo sam trazio, ali konkretno nesto ne pronadjoh. Problem mi se pojavio sa GTA 4, tj ne radi kako treba. Shvatih da je potreban patch novi ili crack, ali novi patch trazi serijski kljuc, koji god stavim ne radi. Tako da sam sad u nigdjezemskoj :) a i ne bih dalje na suho, radiej koji savijet prije sveg' tog'
Konfiguracije mog laptopa su:
Procesor: Intel Core i3 M380 @ 2.53 GHz
Ram: 4GB DDR3
Graf: AMD radeon HD 6300M 1GB
Da li je to sve opci problem ili GTA 4 zahtjeva nesto fakat jace od ovoga, a pokrecao sam i zahtjevne igre, radilo i radi sve kako treba. Molim za pomoc. Hvala!
Kako misliš ne radi kako treba

Ako je kamera bila kao da si pjan (išla tamo vamo) to ti je do cracka.
Ako štopa, pokušaj isključiti vsync u opcijama.
To su problemi s kojima sam se ja suočavao.

Al' ako si siguran da je do patcha skini najnoviji sa njihove stranice i nađi negdje crack za taj patch, to bi trebalo riješit problem.
momak kakav ti iskljucivo proglem imas? skni najnoviji patch 1.0.7.0 potrazi tutoriale na netu kako da ga instaliras jel mozes zabrljat vjeruj,ako ti trza stavi vsync off na grafi,na low bi trebalo da radi bez problema i reci mi kakav iskljucivo problem imas i koje ti errore izbacuje !
pa kud stavi u Avanture
al to je normalno za nove clanove
Reuni0N je napisao/la:
momak kakav ti iskljucivo proglem imas? skni najnoviji patch 1.0.7.0 potrazi tutoriale na netu kako da ga instaliras jel mozes zabrljat vjeruj,ako ti trza stavi vsync off na grafi,na low bi trebalo da radi bez problema i reci mi kakav iskljucivo problem imas i koje ti errore izbacuje !
Pri samom pokretanju igre default graphic settings bile su na high, i kontajuci postavio je onako kako je najbolje za moj laptop. No medjutim, kamera se trese, da, kao da sam pjan, onda steka dosta, kao krene auto, stoji na jednom mjestu nekoliko sekundi, cak njih 20ak, i onda opet krene i opet stane. Ako za to ima rjesenje ok, skino sam vec patch, i na patchu mi trazi serial, pronadjem tutorial ;) A samo mi jasno nije zasto uz ovako po meni, ok konfiguracije toliko steka :S I jos jedno usput pitanje, kako da se pamti progress, trebam da se prijavim na windows game live? Sto vec jesam.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.