Ovako dali mogu vratiti auta sa gta iv u default mod tj da budu onakva kakva su kad se tek instalira (posto sam ubacivo puno auta pa mi stopa ) pa da vratim na pocetni mod a pri tome da ne moram brisati pa instal ponovo igricu ?
Diskusija
Gta IV vracanje auta na default ?
142 pregleda · 5 odgovora · otvorena 30.09.2011. u 22:42
Najpametnije bi ti bilo da obrises igru i install je ponovo. Ako budeš briso samo modele, možeš obrisati nešto što treba i opet ti nece radit igra nikako ili nece radit kako treba 
Reinstall i miran

Reinstall i miran
Post dobio aplauz od nermin
Prije nego si poceo ubacivat auta trebao si uradit backup sacuvati negdje "vehicles.img" oko 150MB nalazi se ja mislim u Grand theft auto IV/pc/models/cdimages, i trebas negdje sacuvati "handling.dat","vehicles.ide","carcols.dat"nalaze se u Grand theft auto IV\common\data folderu.
A sad ti jedino preostaje da na googlu nadjes te fajlove i da ih kopiras u gore navedene foldere
;)
A sad ti jedino preostaje da na googlu nadjes te fajlove i da ih kopiras u gore navedene foldere
;)
Imas google?Kucaj ''downlaod default skins for gtaIV''.
Silverinyo je napisao/la:
Najpametnije bi ti bilo da obrises igru i install je ponovo. Ako budeš briso samo modele, možeš obrisati nešto što treba i opet ti nece radit igra nikako ili nece radit kako treba 
Reinstall i miran

Reinstall i miran
Silverinyo je napisao/la:
Reinstall i miran

Reinstall i miran
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.