Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Ss Siberie v2

215 pregleda · 8 odgovora · otvorena 08.09.2011. u 15:04

Pozz , Imam ss siberie v2 I Neznam tacno koju imam zvucnu karticu Eh sad moje pitanje glasi : Koju zvucnu da kupim da mi bude kvalitetni zvuk kad igram cs

soundblaster su predobre zvucne
Govorim iz iskustva
Ne znam da ti bas treba kvalitet zvuka, u biti ti dok igras cs-a koristis stereo, da mozes razlikovati s koje ti strane dolaz igrac. a i na vecini slusalica moze cuti iz koje puske puca i te osnovne gluposti, mislim da ne trebas davati pare za zvucnu i ja igram na ssv2 i okej je.
100kaa je napisao/la:
Ne znam da ti bas treba kvalitet zvuka, u biti ti dok igras cs-a koristis stereo, da mozes razlikovati s koje ti strane dolaz igrac. a i na vecini slusalica moze cuti iz koje puske puca i te osnovne gluposti, mislim da ne trebas davati pare za zvucnu i ja igram na ssv2 i okej je.
Okej A ako sam iskljucio stereo mix na relejtek HD Audio input zbog ts da mi ne odjekuje ; Jel to ima ikakve veze sa igrom ;
100kaa je napisao/la:
Siberia V2 nisu neke super slusalice, ali primjetiti ce koliku-toliku razliku.

Bolje mu je da ide na Asus nego na Creative.

Ne znam zna li, ali integriranu uopste ne koristi ukoliko ima USB zvucnu karticu.
Buraz vjeruj mi steelseries svake slusalice su super a kamoli ss v2 . Ja imam 4H ss i vjeruj mi sjajne su , zvucna je obicna neka nije realtek ja sam kupio neku novu 11km bila xd . Sve cujem odakle ko dolazi i to sa velike udaljenosti i kad defa i tako

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.