Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

treba mi pomoc, HLTV

325 pregleda · 13 odgovora · otvorena 01.05.2004. u 22:26

eeee ovako....
jel zna neko kako da iskljucim Slow motion na hltv
nema veze uzmes te fragove i stavis im za 10 veci frame rate i bit ce ti ubrzani
ma qrac... u 1.6 je sjeban slow motion...i ovako fali pola frameova :p
e ne znam onda :/
sta ima veze sto ima slow motion malo mocniej ispadne usporen bas kad treba frag
ma pazi... rush krace... izlece na tri lika i daje tri glave... znas kako dojaja izgleda .... samo fckn slow motion :/
stavio sam fps 70 u .avi i ide kao normalno... ali lici da fali nekoliko frame-ova
jarane mojne ti da ti na kraju bude size od moviea 3.5 GB zipa kako ces compressiju podesiti =)
cini mi se da taj slowmotion jedino iskljucuje server cfg znaci on je to vec odradio kao slow i ti mozes to samo sa framovima da odradis!
Re:
--------------------------------------
ma pazi... rush krace... izlece na tri lika i daje tri glave... znas kako dojaja izgleda .... samo fckn slow motion :/
stavio sam fps 70 u .avi i ide kao normalno... ali lici da fali nekoliko frame-ova
--------------------------------------

pa ak pravis movie gdje ti fali frameova uvali nesto da leta po ekranu nekakva slova ili nesto da bljesne... ta nije movie to killova vec do zezancije
ninjaStyle- je napisao/la:

hmmm....taj sam !

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.