Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

HLTV kako da upalim

520 pregleda · 3 odgovora · otvorena 15.11.2006. u 22:55

eh imam problem jedan neznam kako da fino namjestim HLTV ako ko moze da mi napise samo nemojte mi gluposti pisat pls i kad upalim kako da kasnije gledam
Prvo morash dici server dedecidated znaci HLDS (; onda vako idesh,Udjes u VALVE imash pise hltv kliknes 2xklick i znaci udje ti ko u dos i ukucash vako connect ip i znaci svoj ip ako hoces da gledash www.whatismyip.com odavde ukucash tamo gdje ti otvori prozor ko DOSi znaci ukucash connect i ip i onda kucash record ime .. i onda kada zavrsis kucash disconnect i znaci izace ti HLTV iz server i onda udjes u cstrike pise ti HLTV-dust2-demo onda neki brojevi idesh desni klick da se ne mucis pisati copy i playdemo i past znaci sto si iso desni klick na HLTV-dust2-demo-32156 npr.. I eto

P.s Ako nebudesh ovo skonto imash na stranici www.hltv.org imash tamo objasnenje.POZDRAV
Nemam bodova za EDITA: Znaci moresh ukucati primjer cs.games.epn.ba ili ip pa da se konektuje na server a ime ce stajati HLTV Proxy i ti ces naravno kucati record ime eto ma lagano je imash sve objasnjeno na www.hltv.orgpise help eto probaj ako ti sta nebude jasno posalji mi poruku pa da ti objasnim preko MSN-a
IZVINI JA SAM TE PRAVO SLABO SKONTAO.. MOZDA< SI NJEMU POMOGAO, ALI MENE ZANIMA MORAM LI JA DIZATI SVOJ SERVER ILI MOGU HLTV NA SVIM SERVERIMA SNIMATI..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.