Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Idemo BIH !

820 pregleda · 40 odgovora · otvorena 06.09.2011. u 19:30

Pozz raya ,evo ga jos malo pa sace ( ja sto to volim reci) ,ta neka ko' sto BHT1 kaze ''historijska '' utakmica izmedju BiH o Bjelorusija u Zenici ,vase prognoze , ja mislim da ce ih oderat nasi al opet nisam ja bog ....

Za kraj ev jedna slicica iz moje galerije da se smijete

Jest malo sam zakasnio sa temom al bolje ikad nego nikad.... vidimo se na poluvremenu...
HAAHAHAHAHHAAHAHAHA,kume slika prekucala :D

btw. kol'ko vas je u Zenici ? :D
brzi1337 je napisao/la:
HAAHAHAHAHHAAHAHAHA,kume slika prekucala

btw. kol'ko vas je u Zenici ?
120
Zavrsilo je se i to prvo poluvrijeme ,rezultat je 0:0 , bili smo bolji ali nismo imali srece ,imamo 1 igraca vise sto nam je od velike koristi ,a imaju i fosta zutih kartona u odbrani ,ako sad ne pobijedimo kad onda ...9-)

btw.slika je samo sala ,to nije moje misljenje kako ce da bude...
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
POBJEDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa
Pored toga što su cigani, pored toga što su seljačine koje igraju pregrubo mi smo zabili taj gol koji je bio potreban, prvenstveno Sušiću i igraćima, pa onda nama. Nadam se da će cijela Bosna i Hercegovina provesti ovu večer u veselju i smijehu bez obzira na vjeroispovjest i ostale ''gluposti'' oko kojih oni nekulturni i neobrazovani vode brigu.

Svi smo mi isti, Bosanci i Hercegovci.

♥ ♥ ♥
Brix je napisao/la:
Pored toga što su cigani, pored toga što su seljačine koje igraju pregrubo mi smo zabili taj gol koji je bio potreban, prvenstveno Sušiću i igraćima, pa onda nama. Nadam se da će cijela Bosna i Hercegovina provesti ovu večer u veselju i smijehu bez obzira na vjeroispovjest i ostale ''gluposti'' oko kojih oni nekulturni i neobrazovani vode brigu.

Svi smo mi isti, Bosanci i Hercegovci.

♥ ♥ ♥
ajde ko da smo osvojili svjetsko prvenstvo,a ne pobjedili jadnu bjelorusiju koja u povijesti nije imala 2 dobra igrača..
Čestitam BiH.
Al Hrvatska 3:1 Izrael ,btw poništena 2 gola sa obe strane zbog zaleđa.
NIXONSTYLE je napisao/la:
Čestitam BiH.
Al Hrvatska 3:1 Izrael ,btw poništena 2 gola sa obe strane zbog zaleđa.
Dobro je Hrvatska igrala. Iznervirali su me u početku, al kasnije su se iskupili ♥

I bravo BiH.
Šugavo smo dobili ali eto.
Uf , najgore kad je bilo 1:1 neznaš šta ćeš od nervoze al' ipak je sve dobro završilo.
Buddha je napisao/la:
ajde ko da smo osvojili svjetsko prvenstvo,a ne pobjedili jadnu bjelorusiju koja u povijesti nije imala 2 dobra igrača..
Treba se ponositi onime što imaš, niko ne očekuje da mi postignemo nešto specijalno na Europskom, bitan je duh i radost kojom trebaju da zrače svi koji vole Bosnu i Hercegovinu, ta ista Bjelorusija igra na našem nivou, zato to i jeste nešto što nije bilo za nas lako.
Ja ne znam šta je ovo ko fol neki ferplej a ono ubiše se nogama

Igrači Bjelorusije kao kakvi zatvorenici kao da ih neko sa lanca pustio.

Naši su dobro igrali samo da je Safet pri kraju izbacio 1 iz odbrane a uveo Muslimovića mislim da bi bilo još golova.

Porebna nam je samo još pobjeda protiv Luxemburga i to je to.

@ Nixon

Fin avatar.
shiikari je napisao/la:
Ja ne znam šta je ovo ko fol neki ferplej a ono ubiše se nogama

Igrači Bjelorusije kao kakvi zatvorenici kao da ih neko sa lanca pustio.

Naši su dobro igrali samo da je Safet pri kraju izbacio 1 iz odbrane a uveo Muslimovića mislim da bi bilo još golova.

Porebna nam je samo još pobjeda protiv Luxemburga i to je to.

@ Nixon

Fin avatar.
Hvala također
GruNt je napisao/la:

HLADNO
Oj brata
Buddha je napisao/la:
Alexander Hleb - Arsenal,Barcelona

Vitali Kutuzov - Sampdoria

Sergei Gurenko - Roma,Palermo

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.