Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

scandal bye.

1.460 pregleda · 34 odgovora · otvorena 05.09.2011. u 14:43

Eto dođe i taj dan. Svi moji prijatelji obavještavam vas da napuštam gamers.ba site iz razloga što imam premalo vremena da ga provodim na ovom sajtu, kao što sam nekada mogo. Nova školska godina je tu, a i jedan od razloga je skidanje mog moderatora radi nepojavljivanja na sinoćnjem sastanku gamers.ba administracije. Moderator je skinut bez ikakvog obavještenja, jer ipak koga briga što je moja nena imala u jutarnjim satima jučer srčani udar i što sam ja morao ostati u bolnici sa roditeljima, jer ipak gamers bi trebao biti moj život.. not.

Hvala svim ljudima koje sam upoznao ovdje tokom ovih 5 godina! Hval vam svima TRL, eldindesign, smoki, torq7u, skala, wertu, momci koje sam upoznao nedavno na adeptu (nera_f, schulz, linux,..) , welahavle ♥, miire, behko, nikola (♥), songy, lamer, itd itd. sry koga sam zaboravio

Naravno, ući ću na stranicu par puta u mjesecu da vidim kakvo je stanje, jel se šta popravlja.

Sretno vam svima i u cyber i real life!

in and out, scandal
aja ove današnje omladine
skandalozno ... gl u skoli, maca i naleti nekad da bacimo koji contest
Ma kome sereš nije mi jasno.Ako si mogao 2-3 godine bez moda,zašto sada ne možeš?!

- dašta,pljuj po meni jer si balavac

Scandal out=online
Techeran je napisao/la:
Ma kome sereš nije mi jasno.Ako si mogao 2-3 godine bez moda,zašto sada ne možeš?!

- dašta,pljuj po meni jer si balavac

Scandal out=online
Mozda su mu zasmetale te stvari ? Mozda ?

De ti BALAVAC smiri strasti i prestani srati. Ako imas nesto normalno da kazes, reci, ako nemas, bolje ti je suzdrzi se retardiranih komentara i nastavi sa nabijati postove.

Mirza, ktj, nisi neki co`ek ♥
Scandal sve najbolje i nadam se da ce nana ozdraviti sto prije

Sretno u skoli i u daljem zivotu
nera_f je napisao/la:
Mozda su mu zasmetale te stvari ? Mozda ?

De ti BALAVAC smiri strasti i prestani srati. Ako imas nesto normalno da kazes, reci, ako nemas, bolje ti je suzdrzi se retardiranih komentara i nastavi sa nabijati postove.

Mirza, ktj, nisi neki co`ek ♥
Hvala druže.
Najzanimljivije je sto je celi dan Online :D hahahaha
ja bi ga sada BANOVO zbog dizanja teme bezveze :D
ma hajde bolje ti je da se skoli okrenes

gl
zz
StrikerHAVEN je napisao/la:
Najzanimljivije je sto je celi dan Online hahahaha
ja bi ga sada BANOVO zbog dizanja teme bezveze
Brate, ostane u navici

@Scandal

Novi sam clan, al znam te sa adepta
GL u zivotu
Zelim nani brz oporavak
Iskreno meni nikad nisi bio drag ali respect za trud i sve i sretno real life

btw.neka ti se nena brzo oporavi
Ma i ja cu lagano da se poselamim sa ovim ,sad skola tamo vamo ucit moram i tako. Vidim svi ovi bolji napuštaju gamers nema svrhe više ostajat još je ovo bolest :O Hajde pozdrav svima i GL u Real Life-u Scandal.
Ne kontam, ti si mod od kojeg ja nisam vidio zadnju PIC temu ima dosta,dosta ama baš dosta vremena. Samo si par put digo Riznicu i to je to.

Zasluženo ti je i skinut Mod.

Al ipak žao mi je zbog tvoje nene, gl u ril lajfu.
cheezie je napisao/la:
Ne kontam, ti si mod od kojeg ja nisam vidio zadnju PIC temu ima dosta,dosta ama baš dosta vremena. Samo si par put digo Riznicu i to je to.

Zasluženo ti je i skinut Mod.

Al ipak žao mi je zbog tvoje nene, gl u ril lajfu.
- Njegov posao kao modu je da uvodi red i mir na sajtu . Ujedino da digne nekakav contest i da oživljava podforum . A već ostale stvari nisu potrebne !

@Tema ;

Ah brate , obaveze sada najviše stišću . Ništa srećno ti u RL ! I da , mislim da nije fer da su ti zbog toga skinuli moda ... Ali tako je kako je !
Ne, odlazim sa gamersa jer nemam više volje ni želje sa likovima koji nemaju respekta nizašta.
ScandaL je napisao/la:
Ne, odlazim sa gamersa jer nemam više volje ni želje sa likovima koji nemaju respekta nizašta.
Druze, i bolje je ti da odustanes, ipak skola je na prvom mjestu..... na raspustu se zajebaji , a sad fino lijepo ucenje.
Žao mi što ideš, te što se polako osipa moderatorski kadar. Sve najbolje u stvarnom životu (škola, porodica, prijatelji, obaveze...), a navrati nekad i na GAMERS.ba. I, da, nadam se da će ti se nena, ako Bog da, oporaviti što prije i biti zdrava i živa.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.