Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[PiČ]zmi

377 pregleda · 15 odgovora · otvorena 05.09.2011. u 02:12

Roses are red
Tomatoes are not blue
Pussy shit nigger cock
Haiku is not easy if you have Tourette's syndrome.(I dont)

Fotomanipulejšn

Maj volpejper

Aj apload šit heer

Dis iz veri najs pikčrz
Aj lajk dis fotomanipulejšn veri mač,end aj rekomend dat ju ol se spid art video.

- volpejper iz veri gud,najs kolors,aj lajk it.

from mi :

Dobar ovaj wall,ali brate oci me zabolise kad duze gledam :)

Post dobio šamar od KajotY

Ovaj wall kolko je dobar i ja sam ga stavio sebi ne desktop
ZOPe je napisao/la:

Ovaj wall kolko je dobar i ja sam ga stavio sebi ne desktop :D
Potpisujem :)

Jaka fotmomanipulacija, svaka cast.

1).Extra nemože biti bolja.
2).Isto nije loše solidan rad
Dobri su radovi svaka cast, samo ovaj wallpaper kad bi malo dodao nesto na fazon neonki bilo bi prestrasno

evo 3..manipulacija je dobra ali nesto fali..neznam sto ali malo ti je prazan kut lijevi gore i zgrade nisu nesto..:/
Manip mi nije nesto. Ideja je izlizana a ni izvedba nije sjajna. Prvo sto mi se ne svidja je ova praznina gore lijevo, cak je razlicite boje. Mozda da tu dodas jos jedan ovaj asteroid ili sta je vec. Gledao sam kako radis i nije mi se svidjelo to sto si ubacio u b/w odmah, jer bi ispale jako lijepe boje, a jos manje mi se svidjelo to sto si tek na kraju dodao boju. Ove zgrade su nekako u 2. planu, tj nekim efektom si ih prekrio.

-

fotomanipulejšn not bed.

volpajper veri najs, van of jor best pikčrz.

btw kao što semir kaže nekih neonki dodat na volpajper bilo bi duplo bolje.

Prvi prejak.
aer0 je napisao/la:
Manip mi nije nesto. Ideja je izlizana a ni izvedba nije sjajna. Prvo sto mi se ne svidja je ova praznina gore lijevo, cak je razlicite boje. Mozda da tu dodas jos jedan ovaj asteroid ili sta je vec. Gledao sam kako radis i nije mi se svidjelo to sto si ubacio u b/w odmah, jer bi ispale jako lijepe boje, a jos manje mi se svidjelo to sto si tek na kraju dodao boju. Ove zgrade su nekako u 2. planu, tj nekim efektom si ih prekrio.

-
Boje su dodane na principu cne i bijele, tj. zamijenjene su boje. Tako je bil lakse.
Wall prejak a i prva je odlicna isto

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.