Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Riješeno 30 bodova

Assassin's Creed Brotherhood, instalacija ?

104 pregleda · 8 odgovora · otvorena 01.09.2011. u 23:10

Skinuo sam s neta navedenu igricu i ne znam kako se instalira i koji je program potreban. Ako moze neko da mi objasni koji mi program treba i kako to sve da uradim bio bi zahvalan :D.
Ne treba ti nikakav program. Samo extractuješ i instaliraš ili eventualno preko Daemon-Tools-a ako je takva instalacija.

Btw nisi nam dao nikakve podatke o instalaciji, mislim u kojem formatu je 
ako si skinuo igru s neta sigurno ti je u .rar-u i trebas extraktovati ili preko deamon toolsa instrati.kada instaliras igricu potrebno je da krekujes ako ti treba krek imas pm! to je to
ako hoces mogu ti ja uradit preko team viewera sve
Samo uradis extract file-ova na desktop i pokrenes ACB.exe 
420 je napisao/la:
Ne treba ti nikakav program. Samo extractuješ i instaliraš ili eventualno preko Daemon-Tools-a ako je takva instalacija.

Btw nisi nam dao nikakve podatke o instalaciji, mislim u kojem formatu je ???
Pokrene kao da sam cd ubacio, .iso format i kad pokrenem to trazi cd da ubacim.
Rješenje
Eh ovako, ako ti je igrica u .iso formatu, moraš je mount preko Deamon Tools programa, on ti omogućava kao dodatni CD rom, kao da igricu instaliraš direktno s CDa.
Drugi metod sa .iso formatom igrice jest da odeš desnim klikom na taj file, pa extract, i staviš gdje hoćeš. Kad završi extrakcija, nađeš .exe file i instaliraš 
Ako je igrica u .exe formatu, onda direktno instaliraš i igraš 
Sretno 

Post dobio aplauz od skile

Ako sam te dobro razumio igrica je u ISO formatu. Znači treba ti program MagicIso da bi mogao extraktovati i onda instalirati.
Skini ovo :

http://www.poweriso.com/

Ovako:

Kad to instaliras, onda odes u PowerIso i nadjes Set number of drives. Kliknes na 1 i onda ti se u My Computeru pojavi jos jedan drive. Odes na .iso file i desni klik i kliknes mount to npr ako ti se kreira particija E, ides mount to E.

Dobices kao igru na CD-u.

GL
ZES je napisao/la:
Eh ovako, ako ti je igrica u .iso formatu, moraš je mount preko Deamon Tools programa, on ti omogućava kao dodatni CD rom, kao da igricu instaliraš direktno s CDa.
Drugi metod sa .iso formatom igrice jest da odeš desnim klikom na taj file, pa extract, i staviš gdje hoćeš. Kad završi extrakcija, nađeš .exe file i instaliraš :)
Ako je igrica u .exe formatu, onda direktno instaliraš i igraš :P
Sretno ;)
Hvala pasa, aj mi samo daj msn na pm ako mi kasnije sta bude zapelo (:

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.