Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Po vama, top 10 najboljih igrača Counter Strike 1.6-a ikad ?

427 pregleda · 28 odgovora · otvorena 01.09.2011. u 20:00

Do prije neki dan sam se raspravljao sa jaranima da li je f0rest bolji od spawNa, dal je HeatoN najbolji igrač CS-a ikad, i ti fazoni..

I evo, i dalje me muče ta pitanja u glavi, koji su top 10 najbolji igrači CS-a, jel ovaj bolji od drugog itd..

I sada želim čuti vaša mišljenja, mišljenja gamersa od kojih većina igra Counter Strikea 1.6 i, nadam se, znaju neke profesionalne CS gamere.

I sada, Koji su po vama, Top 10 najboljh igrač Counter-Strike 1.6-a ikad?

Evo jedan zanimljiv klip jednih od najboljih igrača CS-a.
http://www.youtube.com/watch?v=Y6gcmbioqiE

Spameri zaobiđite... ;)
Mage_CS je napisao/la:
Moj top10

SpawN
HeatoN
Edward
potti
forest
marekloff
pita
Delphan
GeT_Right
cArn
Izvini a u kojem je klanu igrao marekloff HAHA

Spawn,zet,delphan

SpawN
Heaton
potti
fisker
elemenT
walle
Get_righT
pitA (nije sto je bosanac,al je masina)
markeloff
cyx (r.i.p)
robann
f0rest
dsn
cogu (awp ♥)
zaboravih n0thinga

malo vise od 10 , moro sam, kad igraci j3bu
Behudin Tutundzic aka unreal i Alexander Nystrom aka fury NEMA TRECEG PETOG DESETOG
GeT_RighT - Momak koji svaki mec odigra iznad prosjeka, nema padova, sajtove cuva odlicno.

f0rest - Mislim da se dosta bolje snalazio u fnaticu ali u SK je zvijer. krasan je sa pistoljima, ak mu je jaca strana a i zna odigrati sa awpom.

markeloff - Sa Delpanom i fRoD-om je najjaci awp svih vremena. Pametno igra, ne tako jak kao Delpan sa refleksima, ali momak igra sa mozgom.

NEO - Igrac isto jak u pistol rundama, kao sa svacim. Stavio sam ga na ovo mjesto jer slabo koji mec odigral lose.

Xizt - Momak koji je zadivio CS scenu jedinim turnirm. U fnaticu se odlicno snasao.

ceh9 - Agresivan, reflexi jaki, zna dati motivaciju timu.

Deplan - Pored Markeloff-a je najjaci sa awpom. Refleksi su mu zadivljujuci.

pita - Ko bosanac ♥. Jak igrac, kao sto je rekao cArn 'Motivaciski coek''

Ovo su sadasnji igraci, koji trenutno dominiraju CS scenom zajedno sa ostalim igracima tipa n0thing-om, dsn-om, cArn-om i ostalim.

Sto se tice 'legendi'

Heaton,SpawN,walle.

Post dobio aplauz od ReaveNz

Što se tiče najboljeg igrača na svijetu ne možemo izdvojiti nikoga kao jednog, jer bi onda on ispao frager, u jačim klanovima nije bitan skore igrača već je bitan timski rad istog igrača kao što i svi znate ako 3 igrača se zalažu da dobiju rundu ne gledajući hoćel on uzet kill il drugar a dva fragaju tu nema budućnosti, svaki bolji klan je sjedinio svoje misli i razvio zajedničku taktiku te taj klan ima budućnost, po meni su najbolji timski igrači f0rest, SpawN, GeT_RiGhT, Edward etc.

Toliko od mene, mislim da je tema bespotrebna al' neka si digo da vidimo mišljenja gamerskih igrača
lamer
lamer
lamer
lamer
lamer
lamer
lamer
lamer
lamer
HeatoN

pa samaraj i ostale nisu ti svi po ukusu izgleda,meni ovaj lik prejebeno igra,i pjeva dobro

Post dobio šamar od ReaveNz

Nabrojali su vec dosta imena, ali izdvojio bih dvojicu - Neo i f0rest jer dugo vremena igraju na veoma visokom nivou.
Ne postoji najbolji igrac to se ne moze nikako usporediti posto uvijek ima bolji od boljeg :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.