Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Bjelorusija - BiH

423 pregleda · 37 odgovora · otvorena 01.09.2011. u 17:36

Sutra igramo utakmicu koja je bitna za nasu reprezentaciju .
Jedan derbi u kojem ce prisustvovati 30.000 gledalaca , koji nestrpljivo cekaju ovaj derbi !

Sta mislite kakve su sanse , da nasa repka dobije ovu utakmicu , ili da izvuce nerijesen rezultat !?

Zelim svu srecu nasim fudbalerima , da dobijemo aBd ove pi**e iz bjelorusije :) ...
i ja im želim svu sreću koju mogu poželjeti , ali nek ne ostave sve na sreći nek malo i noge uključe .

Igraj Bosno mi smo uz tebe.
haha zašto pi**e, šta ti skriviše ? x)

x2 moja prognoza, iako je bjeloruski fudbal na većem nivou od bosanskog ... :)
Gdje se igra

Mislim da bi trebalo ovo dobit.

+ Što nam je potrebna pobjeda

+ Što protivnik nije jak

+ Što je Džeko mašina

Neka igraju Barceloninu taktiku 'samo Messi-u guraj loptu da da go' tako i mi trebamo Džeki.

Gl BiH.
volio bih da pobjede, jer je ova utakmica medju najvaznijim, al sumnjam u dobar rezultat, vidjecemo sutra, sretno nasim
Svakako da imamo kvalitetniji tim ali ipak ono sto me zabrinjava jeste trener koji je jedan od najlosijih u ovim kvalifikacijama.Sto se tice samog rezultata ocekujem X,a u Zenici svakako je prioritet pobjeda.
shiikari je napisao/la:
Gdje se igra ???

+ Što protivnik nije jak

+ Što je Džeko mašina ;D

Neka igraju Barceloninu taktiku 'samo Messi-u guraj loptu da da go' tako i mi trebamo Džeki. :D

Gl BiH. :D
Ne slazem se sto si rekao da imaju slab tim , sastav im je mlad i nisu dozivli poraz zadnje 2 godine na svom stadionu , tako da ... :D
beyt je napisao/la:
Ne slazem se sto si rekao da imaju slab tim , sastav im je mlad i nisu dozivli poraz zadnje 2 godine na svom stadionu , tako da ...
Pa jel se sutra igra kod nas il?
pritisak je i na jednim i na drugim .... imamo kvalitetu a oni teren tak da.... msm tu je 2:2 reza
Nek' im je sa srecom
shiikari je napisao/la:
Pa jel se sutra igra kod nas il?
SL1DE idi igraj LoL-a , nije za tebe fudbal

Tesko tesko , jaki bjelorusi al mozemo mi to !
shiikari je napisao/la:
Gdje se igra ???

+ Što protivnik nije jak

+ Što je Džeko mašina ;D

Neka igraju Barceloninu taktiku 'samo Messi-u guraj loptu da da go' tako i mi trebamo Džeki. :D

Gl BiH. :D
Tamo mu ima ko gurnut, Agguero, Silva, Nasri, ko mu ima ovdje gurnut osim Pjanića :S

+ zab sam reći očekujem najviše truda kod naših igrača i da srcem igraju , a rezultat mislim da ne možemo izvuć pobjedu 100 %, nerješeno bi bilo idealno :)
2-1 il' 1-1 .
Volio bih da dobijemo ali teško.
Nisam upucen u igru Bjelorusa pa cu malo prokomentarista nas suska se da ce pocet sa 4 5 1 sto ce bit problem jer dzeko voli da spava i veoma malo trci tako da ce pjanic,salihovic i ostali trebat uradit ogroman posao da ga uposle samo da je gurne u go a drago mi je sto imamo papca pa tako da se sada ne brinem nesto posebno za odbranu.

Gl i da dobijemo :)
WAYNE je napisao/la:
Nisam upucen u igru Bjelorusa pa cu malo prokomentarista nas suska se da ce pocet sa 4 5 1 sto ce bit problem jer dzeko voli da spava i veoma malo trci tako da ce pjanic,salihovic i ostali trebat uradit ogroman posao da ga uposle samo da je gurne u go a drago mi je sto imamo papca pa tako da se sada ne brinem nesto posebno za odbranu.

Gl i da dobijemo
Što se tiče Džeke, popravlja se. Ima Silvu i Nasrija u sredini, te ga oni razigravaju. Ako se bude trudio za reprezentaciju, kao za Manchester City ( za reprezentaciju se mora i više trudit ) možemo očekivati dobar rezultat.

Jedino žalim zbog nerješenog protiv Albanije, jer smo mogli tim biti na drugom mjestu.

Sretno ZMAJEVI
Ako Dzeko bude onfire, mozemo to rijesiti
beyt je napisao/la:
Ne slazem se sto si rekao da imaju slab tim , sastav im je mlad i nisu dozivli poraz zadnje 2 godine na svom stadionu , tako da ... :D
Čuj mlad :D

Odbarana starija od Sušića brate :d

BOSNA! ♥ !

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.