Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Bijeli kvadratić/problem sa slikama

169 pregleda · 9 odgovora · otvorena 30.08.2011. u 12:25

Kao prvo Bajram Šerif Mubarek Olsum svim clanovima Islamske vjeroispovjesti Da pređem na problem, znači sinoć sam formatirao PC, sve okej poskidao drajvere za grafičku itd.. eh sad, kako sam sejvao par slika na disk, prebacio sam ih na PC i sad kad ih listam, znaci imaju kao bijeli pravougaonik/kvadrat nevermind preko pola slike, isto kao da izrežeš ofrlje pa ti stoji bijela praznina. Zna li neko do čega to moze biti? Btw, skidao sam sa neta neke slike obicne, takodjer isti problem, znaci da se CD nije oštetio :/ . Ako neko zna do cega moze bit, nek dobaci komentar Hvala.
Možeš li dati neki screenshot ?

@edit: Vidi šta ti je pokrenuto, jel ti isto ovako kad otvoriš preko mozile neku sliku?
Nermin je napisao/la:
Možeš li dati neki screenshot ?

@edit: Vidi šta ti je pokrenuto, jel ti isto ovako kad otvoriš preko mozile neku sliku?
Nikakav problem..

i znaci mjenja se pozicija ovog bijelog na vrhu na sredini i na dnu..
izgleda da ti je pola slike snimljeno, ostatak ne isti problem imala sa slikama sa mature
Not_Enough je napisao/la:
izgleda da ti je pola slike snimljeno, ostatak ne isti problem imala sa slikama sa mature
Okano moje . De pročitaj još jednom to pri dnu, i ono BTW..
CREEP je napisao/la:
Okano moje . De pročitaj još jednom to pri dnu, i ono BTW..
Malo je smiješno ali probaj zoomat pa odzoomat , slično mi se dešavalo. Halali ako nisam u pravu.
eX je napisao/la:
Malo je smiješno ali probaj zoomat pa odzoomat , slično mi se dešavalo. Halali ako nisam u pravu.
Da brate, nestane al mrsko mi je to na svakoj slici radit, to sam odma pokušao kad mi se desio problem

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.