Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Gamers.ba Serveri

897 pregleda · 27 odgovora · otvorena 30.08.2011. u 01:21

Pozdrav i dobro veče

Pošto se ovih dana digla velika frka-trka-panika oko servera i nekakvih izmišljenih priča što se tiče mene vrijeme je da se i ja javim. Neću sad raspravljati o tome, neću da se raspravljam sa nekim osobama. Da počnem, otvorio sam temu u kojoj možete pisati sve vaše žalbe jer očito pohvale niste naučili pisati tako da ova tema nije namjenjana za to. Znači pišete šta vam se ne sviđa, šta želite bla bla, pokušat ću što je u mojoj moći da udovoljim svima koji su to zaslužili. Sada uopšteno o svim Gamers.ba serverima da kažem riječ-dvije.

Gamers.ba Public

Desilo se to što se desilo, i sami znate sve, ja sam tu usrao neke stvari, momci su se naljutili Bože moj jebiga izvinjavam se što se toga tiče. Dignut ću temu odmah nakon ove za konkurs za Gamers.ba Public gdje se možete prijaviti za administratora/slot ili šta već želite.

Gamers.ba Mixevi

Mixevi kao što znate nisu već odavno aktivni, evo dignut ću ih opet dok ne dođe na red taj famozni Gamers.ba gather u što čisto sumnjam ali eto vidjet ćemo i to. U temi gdje će biti konkurs za Gamers.ba Public možete se prijaviti i za konkurs za Gamers.ba mixeve ukoliko ste voljni dizati mixeve. Već mi se par momaka javilo na pm da hoće pa evo vam prilike svima. Imaju 3 servera za sve će biti mjesta .

Gamers.ba TS3 Server

Sa TS-om nikad nije bilo nekih većih problema, što se tiče admina na tsu rijetko ko to može dobiti iz prostog razloga zato što admini na tsu su krajnje nepotrebni. Svi mogu napraviti sebi sobu, ukoliko budete aktivni, tj ukoliko mi primjetimo da ste aktivni prebacit' ćemo vam sobu u stalnu . Znači ukoliko tu imate nekih nejasnoća što se tiče TS servera možete napisati ovdje kao i za sve ostalo. Da, prije nego što počnete pisati vip statusi, moderator i to odmah da vam kažem da nikakvih statusa na tsu nema. Postoji samo default status tj. Server Admin ( S ) . Razlog što smo to isključili još davno, jeste što nećemo da nam ts liči na neki funy mod gdje ima šarenila.

Gamers.ba SAMP

Novopečeni server, nazovimo ga tako. Taj server ima svoj podforum i svog moderatora tj ownera Gamers.ba SAMP servera a to je Suba što se tiče tog servera javljajte se njemu, a za neke sitnice možete se javiti meni. Napominjem sitnice, za sve velike stvari javite se njemu .

Mislim da je to sve što imam reći ukupno za sve servere Gamers.ba . Ukoliko već pišete nešto zamolio bih vas da predhodno napišete za koji server pišete žalbu/prijedlog/pohvalu šta već da ne bude zabune. Toliko od mene, kao što rekoh slijedi tema za konkurs za Gamers.ba CS Servere.

Edit

Pošto su momci koji su stalni admini na publicu tražili da se konkurs odloži ispoštovat' ću to, pa ću sačekati malo sa tim

Done :

-Demorecorder prefix Gamers.ba Pub
- Podešena camp zona, tj samo je u bazama ima
Gamers.ba public - +1

Samp - Hoćete li povećavati slotove ?
xxxk je napisao/la:
Gamers.ba public - +1

Samp - Hoćete li povećavati slotove ?
Trenutno nam je iggi dao 100 slotova za samp server. Suba je editovao da piše 60 jer je ružno da piše npr 30/100 razumiješ me. Ukoliko bude potrebno naravno da će biti više slotova
Samo me zanima po kojem kriteriju dajete Admine na Gamers.ba pub? Jer kao što znamo svakodnevno se dizu teme oko nepravilnosti u tom radu! Očito je da dajete admine u krive ruke.

hvala
je napisao/la:
Trenutno nam je iggi dao 100 slotova za samp server. Suba je editovao da piše 60 jer je ružno da piše npr 30/100 razumiješ me. Ukoliko bude potrebno naravno da će biti više slotova
Ako mogu predloziti u vezi publica i odabira admina! Da ne diras nista sto se toga tice, bar ne jos neko vrijeme. Posto smo se sad polako poceli upoznavati, a opet je lakse raditi sa nekim koga znas! Mislim da vlada pozitivna atmosfera izmedju administratora i zasad nema nikakvih vecih problema. Momci se bas razumiju medjusobno i pomazu jedni drugima.

Ako moze da taj konkurs odlozis malo, i da za promjenu imamo malo i stalne administratore!

Post dobio aplauz od xXxAdOo

Gamers ba mixevi

Kada je bio prosli konkurs za admine na mixevima, samo reoN1 od svih admina je sto je rekao(napisao) to i uradio. Nekoliko dana nakon konkursa ja pisem momcima po gb de dignite mixeve neki kazu nemaju admina na serveru, neki u sobi a nekima i mrsko :X. Sledeci konkurs koji bude samo izaberi momke u koje imas povjerenje i koji imaju slobodnog vremena.
je napisao/la:
Ajde super.To pitam jer bi nas par počelo igrati samp-a prije smo na Gforcu igrali ima nas 15-ak .Tako računaj i nas brzo na serveru.

Ne kontam ja tebe nikako , možeš malo pojasnit oko statusa ? :S
MorgaN je napisao/la:
Ako mogu predloziti u vezi publica i odabira admina! Da ne diras nista sto se toga tice, bar ne jos neko vrijeme. Posto smo se sad polako poceli upoznavati, a opet je lakse raditi sa nekim koga znas! Mislim da vlada pozitivna atmosfera izmedju administratora i zasad nema nikakvih vecih problema. Momci se bas razumiju medjusobno i pomazu jedni drugima.

Ako moze da taj konkurs odlozis malo, i da za promjenu imamo malo i stalne administratore!
+1 post  nemora se nista vise dodati samo odlozi malo konkurs jer ima i dosta admina sad, a i tek smo se upoznali i poceli druziti pa nebi valjalo da opet bude novi konkurs 

A kako je krenulo sve ide na bolje valjda ce tako i ostati abd 
je napisao/la:
ja izvinite.

Koliko sam vam trazio sobu na ts3 moram druge pitat da kazu vama i onda dobijem odgovor upravo od tebe 'Nemoj smarat ban cu te'
nazalost nemam neki dokaz. Al nije bas ovo primjer admina na ts3.
Pozdrav
Takodje isto admine da se nista ne diraju.

I ako mozete ispravit ono kad se ulazi na server, pri odabiru tima nekad se ni u jedan nemoze uci.Sere neki plugin ili sta vec.
Samo dodajite admine, npr oni što su češće na serveru. Ne trebate skidat osim ako uradi glupost. 
Ja sam ti se već javljao, mogao bih često mixeve dizati 
xxxk je napisao/la:
Ajde super.To pitam jer bi nas par počelo igrati samp-a prije smo na Gforcu igrali ima nas 15-ak .Tako računaj i nas brzo na serveru.
Vidimo se 
- Sretno sa ovim, sad zavrsio raspust skola pocinje, tako da ne ocekuj Ado puno mixeva, i odma da skidas admine. Podijeli 10 admina, i ostavi nek dizu, barem jedan, ali samo im ne skidaj. 

- Na pubu stanje je dobro ima aktivnih momaka, admina, kad god sam ja bio bio je admin.
sve je dobro ..samo ste presrali sa camper zonama ..ima ih na svakom koraku...smanjih malo brate...sto je previse previse je :D
bez zalbi,naprotiv, drago mi je vidjet temu u ovakvom tonu!

Vecina administratora na pub serveru je i aktivna i korektna,znaci i psuje se i sve ali tolerisu upozoravaju i nema se niko pravo zaliti,ja u zadnje vrijeme bas puno vremena provodim na serveru i sve je ok,tako da nema potrebe za stalnim promjenama.
Pametno bi bilo staviti i noćnog admina jer zna se desiti da oko 2:00 posle ponoći bude napola pun server a neko sa scriptom dođe.Treba požuriti sa stalnim adminima!
Sto ce tice SA:MP servera uspjece on ako Bog da , mada svi znamo da vecina SA:MP igraca igra (iz BiH) na drugim SA:MP serverima na Balkanu i šire.Potrebno je malo reklamiranja(bar tako ja mislim xD).Ts3 je 100% (Y).

edit:(iz BiH)
Evo vako moj prjedlog je da prilagidite cjene na SAMP serveru !!!
1 Hamburger kosta 900 $ A farbanje auta 500$
Admini su super ! !
♥

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.