Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

SAMP Login

120 pregleda · 10 odgovora · otvorena 29.08.2011. u 12:22

instaliro sam samp i sve fino ali ja udjem na vas server i pise mi ovaj akaunt je registrovan imate 60 sekundi da se logujete... e ja sad pojma nemam sta da ukucam? i sto je najgore ja nikakav acc nisam regisrovao sam kad sam htio da udjem pisalo mi odaberi ime ja odabro i uslo mi... molim te pomozite mi :(
Pa samo ukucas password koji si stavio kada si se registrovao.
a ko kaze da sam ja stavljao password :S ja samo ukuco ime i ono me ubacilo
Prije nego sto udjes na server u nick ukucas Ime_Prezime
I udjes, registrujes SIFRU (samo brojevi) poslije toga: login ukucas istu SIFRU i to je to
srebrni_4 je napisao/la:
a ko kaze da sam ja stavljao password :S ja samo ukuco ime i ono me ubacilo
Onda si koristio zauzeto ime.

Post dobio aplauz od pN

nisam glup... ukucao sam sifru sad kad sam ulazio (RCON Password pise)... ukuco sam sifru samo 9 brojeva usao ukuco istu tu sifru kliknem nogin ali nece kaze login greska
znaci napocetku kad ulazis na server imas da se reg.... neki password svoj stavis i onda kad ide login stavis taj password al ti mora ici na jedan nick .. Ako zelis drugi account, ides novo ime pa novi password . D:
srebrni_4 je napisao/la:
nisam glup... ukucao sam sifru sad kad sam ulazio (RCON Password pise)... ukuco sam sifru samo 9 brojeva usao ukuco istu tu sifru kliknem nogin ali nece kaze login greska
HAHAHAHHAHAHAHAH pa rcon pw je pw od servera idolu ne od tvog accounta. Zajeni drugo ime stavi i registruj se ponovo.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.