Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Zeleni Skin

751 pregled · 39 odgovora · otvorena 28.08.2011. u 03:30

E ovako vidim prave nove skinove a nikako da uradi kako treba jedan, po meni bi bio najbolje da uradite zeleni skin tj ovaj plavi skin obojite u zeleno i jos neke sitne detalje uradite i stavite od 100 do 150 bodova da ima raja sta kupovat u shopu, nista nije novo osim ova dva nova skina a oni nisu po meni uradjeni kako treba.

Ko je za neka glasa, ko je protiv neka obrazlozi zasto je protiv, i ako imate jos kakvu ideju za nesto novo da urade za SHOPA izjasnite se.

Valjda ce nam se smilovat ovi sa vrha site i nase prijedloge uvazit.

Pozdrav.
Nije ' fazon ' skina da te oci zabole, nego da se odmore.

Zelena bi ubila, ali ono bas 
previše je skinova, čak i kad oduzmeš ova zadnja 2 (koja su čisti fail)

kad skontaš, koji site ima 3-4-5 skinova? :O

nepotrebno, ionako ga nema ko uradit
ako si travar imash rhasta skin?

EDIT: sta nije dovoljno zeleno?

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
TomY je napisao/la:

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ma kakav taj skin nemam 12 godina da ovo stavljam ...
Pa sve zavisi,ako bi neko fino uradio ono kombinacija Zeleno-Crna ja sam ZA ! Mada iskreno od svih skinova najviše volim Default 
Ma usrali su i sa ovim skinovima,sve gori od goreg.
Ne moze se raja zadrzati ispravljanjem bug-ova,nabacivanjem skinova i takvim stvarima,banovanjem novih clanova jer su pisali glupe teme itd..
Kakav gamers,zagorio ko kaubojski loncic,cisti profit sto dokazuje i ovo p (klikni ovdje da aktiviras premium) pored nika..
Ode u ku**c :)
ja definitivno nisam ni za jednu opciju/vrstu mjenjanja skinova nego samo za ovaj DEFAULT sto ga imam .. meni je odlican i sve se odlicno vidi..kao sto neko rece u gornjem postu da samo OCI BOLE :)
Mislim da je sasvim dovoljno pet skinova, sad da pretjerujemo i pravimo skinove kako ko voli koju boju nema smisla...

Mislim da bi se trebali prestati zamarati manje bitnim stvarima i okrenuti se ka kvaliteti sajta, proširiti neke stvari i okrenuti se ka ozbiljnijim idejama.
Nikako da shvatite da forum ne cini skin 

Ima toliko dobrih site-ova i foruma sa minimalistickim dizajnom i obicnim bijelim skinom...bitan je sadrzaj foruma te forumasi 
sto pravite vaser od gba ? 
kakav klown sta radite od njega...
Ideja nije losha  Ja sam ZA .

A ovi gore iznad neki novokomponovani ko su oni da daju svoje misljenje nekontam 
ZOPe je napisao/la:
Ideja nije losha  Ja sam ZA .

A ovi gore iznad neki novokomponovani ko su oni da daju svoje misljenje nekontam 
Upravu si!

I ja sam za meni je licno najbolji crni skin al sam kupio sve 

Koristim rasta i ako volim vise crni kad sam dao 200 boba suti i trpi 
To bi se trebalo napraviti za svaku boju posebno skin ? 

Sve dok se nisu napravili ovaj crveni i rasta skin, nije bilo tema slicnih ovima, sada svaki mjesec bar po 5 tema.

Znaci ne.
je napisao/la:
Ma usrali su i sa ovim skinovima,sve gori od goreg.
Ne moze se raja zadrzati ispravljanjem bug-ova,nabacivanjem skinova i takvim stvarima,banovanjem novih clanova jer su pisali glupe teme itd..
Kakav gamers,zagorio ko kaubojski loncic,cisti profit sto dokazuje i ovo p (klikni ovdje da aktiviras premium) pored nika..
Ode u ku**c 
Svaki dan administracija radeći na portalu pokušava dignuti ovaj sajt na veći nivo, ispravljanjem bugova, realiziranjem brojnih prijedloga ili jednostavno bogateći sajt sadržajem. Ali vidim, postoje dotični koji to ne cijene.

Žalite se kad ne radimo, žalite se kad radimo. Odlučite se više.
TomY je napisao/la:

Ako je tebi ovo furka ubi se . Sta ste navalili toliko na skinove , pustite admine da rade svoje funkcije !
Cloud je napisao/la:
Svaki dan administracija radeći na portalu pokušava dignuti ovaj sajt na veći nivo, ispravljanjem bugova, realiziranjem brojnih prijedloga ili jednostavno bogateći sajt sadržajem. Ali vidim, postoje dotični koji to ne cijene.

Aj brate molim te idi ganjaj onu debelu.  

Post dobio šamar od 4rm4n1

Cloud je napisao/la:

- Mirza brate , ne može ništa proći bez hejtanja ... 
Glasa za NE! iz razloga sto nisu potrebni skinovi, potrebni su oni koji su normalni, ali ovo je previse, ako vec imate zelju praviti skinove, onda ih pravite za sebe i stavljajte u PIC temama.. Moze se napraviti dosta odlicnih kombinacija koje se ne moraju u PIC temama uporedjivati sa gamers.ba, nego jednostavno dizajnom.
Sve novo je dobro , samo nek rade i da bude novi stvari. Bice to sve lijepo 
Zelena boja smori ne može se to gledati.Imamo dovoljno skiinova svi su to rekli.Šta ste sada dvolični?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.