Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Steve Jobs

958 pregleda · 45 odgovora · otvorena 27.08.2011. u 22:48

upravo citao na netu, da mu je ostalo oko 6 sedmica zivota, zao mi je covjeka, respect mu, promjenio je svijet.

stvarno je steta, sto ce nas napustiti takav covjek, ja nisam fan applea, al donio toliko toga, da mu konkurencija tesko parira, iMac, iPod, iPhone, iPad....

http://www.youtube.com/watch?v=MQtWDYHd3FY
Žao mi je čovjeka, kao i svakog živog bića kome se bliži kraj. Unio je revoluciju u tehnologiju, preporodio Apple i doveo ga do sadašnje pozicije - stvorio je ugled kompaniji. Sigurno da ćemo odlaskom Jobsa izgubiti dosta toga. Ali ipak se nekako nadam da će on ovo prevazići i da će se oporaviti.

Eto, još jedan dokaz koliko je život kratak i kako trebamo uživati u svakom lijepom trenutku i maksimalno ga iskoristiti. Svi ćemo mi jednog dana umrijeti, samo je pitanje dana kada će nas dragi Bog uzeti sebi...
Vi koji komentarisete da je ovo suplja , da ce duze puno zivjeti nego sto kazu , nemate pojma , blago receno. Kako vi moze govoriti kada nemate pojma i historiji njegove bolesti , ti ljudi koji su mu dali 6 sedmica su milion puta strucniji od vas , koji nemate pravo da pisete nesto takvog tipa.

@topic : Covjek je puno uradio sto se tice tehnologije , i zaista ima veliki respect. Sto se tice nas , mi samo mozemo cekati vijest o pogorsanju ili daj boze poboljsanju njegovog stanja , i na neki nacin zaliti covjeka , ali to nas jednog dana sviju ceka.
vidim vi se gore svađate oko njega a ja mu samo skidam kapu što je ovo sve uspjeo i napravio mi ovde prazne priče lupamo nema nas pas za šta da ujede jer nismo u životu 1% postigli kao on ZATO 100% respect i da mu tih 6 sedmica prođe što lakše bez bolova jer to je sigurno bolno :(
Gospodin covjek mislim da je premlad da ode :( ali je**** !

Sta je samo uradio na podrucju tehnologije malo ce ko takvo nesto uraditi !

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.