Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Riješeno 16 bodova

Bunny hop

1.223 pregleda · 34 odgovora · otvorena 01.01.2007. u 23:33

Moze li mi neko objasniti kako da uradim bunny hop na najlaksi nacin

Dobice bodove
Skocis i drzis ctrl i prije pada pustis ctrl i ides na stranu koju hoces (ako ces desno misom skreni desno i drzi D) i tako samo nastavi vjezbaj naucit ces,kreiraj neku mapu i citav dan skaci po njoj vjezbaj i ustelit ces se!
Namjesti na krug od misha da skaces onda cuvas slovo W da se zaletis pusti onda to i ides u desnu stranu s misem i slovo D onda u lijevu stranu misem i slovo A ali W cuvas samo da se zaletis GL MAN
Tesko je rijecima opisat al stavi "JUMP" na MWHEELUP il MWHEELDOWN Znaci samo zavrtis krug na mishu, i sa tipkama ces s vrimenom ushtimat
K!llum!nAt! je napisao/la:
Skocis i drzis ctrl i prije pada pustis ctrl i ides na stranu koju hoces (ako ces desno misom skreni desno i drzi D) i tako samo nastavi vjezbaj naucit ces,kreiraj neku mapu i citav dan skaci po njoj vjezbaj i ustelit ces se!

ne radi se tako :S
kada ides misem desno, tastaturom lijevo :S, swe ide suprotno
a sa ctrl, nemoj radit, sada je vise furka bez, i ide brze ja mislim
Drzis W ides naprijed,a prije toga podesis kontrole da ti jump bude scroll up.
Dakle drzis W i kada se zaletis dovoljno pustis i ides Scroll up u jednu stranu sa mishem,pa onda u drugu i tako.

Tesko ce ti neko ovako objasniti pogledaj neke cs jump tutoriale imas ih na youtubu.
http://gamers.ba/trazi.php

Al eto nema veze ...
Dakle ...
1. namjesti u kontrolama da skaces na scroll misa (lakse ce ti biti)
2. promijeni na noz
3. zaletis se sa W i skocis
4. pustis W i nemoj ga vise pritiskati
5. Pritisnes A i okrenes noz na lijevu
6. pritisnes D i okrenes noz na desnu
7. i steli se .. to je to !

PoZZ
Skaces na krug i ides lijevo desno.
Pomjeras mis u desno i tipku za desno,pa mis u lijevo i tipku za lijevo treniraj nema stajanja,samo opusteno
samo stavis jump na kuglicu i stranu odredjujes mishom.Mislim da sada rade bez ctrl-a.Skini mapu kz_megahop i skaci
queLL je napisao/la:
ne radi se tako :S
kada ides misem desno, tastaturom lijevo :S, swe ide suprotno
a sa ctrl, nemoj radit, sada je vise furka bez, i ide brze ja mislim

on zna dobar skok na de_inferno kod A site n1 majek mi ja gledno nemogu sad objasnjavat mrsko mi
To ti niko nemoze objasniti babe moras vjezbati ev ija vjezbam to je malo teze mislim nije smao traba vjezbat
StreaM je napisao/la:
http://gamers.ba/trazi.php

Al eto nema veze ...
Dakle ...
1. namjesti u kontrolama da skaces na scroll misa (lakse ce ti biti)
2. promijeni na noz
3. zaletis se sa W i skocis
4. pustis W i nemoj ga vise pritiskati
5. Pritisnes A i okrenes noz na lijevu
6. pritisnes D i okrenes noz na desnu
7. i steli se .. to je to !

PoZZ

Ovo je fino objasnjenje... skini sa interneta cheat(nemoj ga koristiti na netu nego samo ukljuci bunny hop dok ne ufatis rutinu tako ces najprije)... onda kad skontas ugasi cheat i onda skaci bez...
Ovo je fino objasnjenje... skini sa interneta cheat(nemoj ga koristiti na netu nego samo ukljuci bunny hop dok ne ufatis rutinu tako ces najprije)... onda kad skontas ugasi cheat i onda skaci bez...
bO_o je napisao/la:

gdje cu skinuti cheate
-Domi je napisao/la:
gdje cu skinuti cheate

Reko bi ti ja gdje al ne bi volio ban ... ukucaj na google cheats for counter strike i onda ti izbaci i pored pisu karakteristike cheata... ja sam koristio cheat za bunny hop prije nego sto sam naucio... trebat ce ti malo vremena da naucis... najbolje ti je da ti kreiras sebi fino i skaces nema ni laga ni nista... al kad budes skido sa neta cheat upisi non steam i pokreci non steam CS...
nije ga tesko uraditi ... ja sam se za kratko vrijeme solidno naucio raditi, zna nekada i pomoci , ali nije to neka furka ba ...... vecinu , pa skoro i sve to znam raditi al ne slazem se da je bunny hop skilerska furka .. sad kod nas skoro svaki nap to zna raditi , ne bas dobro ali eto ....

btw. tesko ces ga nauciti ako ti neko samo napise kako da ga uradis .... najlakse ces da ga uradis u praksi ... vidis nekog kako to radi i ti pokusas .... na ovaj nacin ne mozes nauciti
bO_o je napisao/la:

kako je to fino objasnjenje kad nije tacno ?
ides u suprotne strane, mis i tast...
Kad su bodovi u pitanju milion je odgovora !
Nego ti fino idi na www.xtreme-jumps.eu
pa se regaj i skini one guide movie-e od "esila" !

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.