Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

G.ba DL Sekcija - Konkurs v2

942 pregleda · 31 odgovor · otvorena 24.08.2011. u 21:16

Pozdrav

Došao je red na novi konkurs za uploadere u download sekciji.

Dosta ih je bilo neaktivno, pa smo poskidali statuse. Trenutni uploaderi su:

KajotY [FanART]
Lima [Ostale]
Silverinyo [Counter-Strike]
Rexon [League of Legends]
inx [WC3]
Neophyte [Development and Web design]
Miire [MovieMaking]

Uploaderi su potrebni za sljedeće kategorije/grupe:

Ostalo [eBook]
Aplikacije
World of Warcraft
PES
Call of Duty

Ukoliko niste zainteresovani za neku od kategorija, možete da predložite da se napravi nova kategorija.

Ovih dana ćemo ubaciti za Starcraft 2, i još neke igre.

Hvala
Raspoložen sam da budem uploader za eBooks ili aplikacije sekcije..
Prijavljujem se za kategoriju "Aplikacije".
- Ja se prijavljujem za eBook , a može i Aplikacije !

Prijava za ebook
prijavljujem se za uploadera aplikacije
Prijavljujem se za sekciju Call of Duty ( CoD ), igram CoD oko 5 godina i za tih pet godina sam stekao mnogo iskustva što se tiče njega tako da otprilike znam šta je potrebno od aplikacija i configsa jednom CoD igraču
Prijavljujem za eBook ili Aplikacije.
Prijava - aplikacije
Prijava za world of warcraft .. vec bio uploader te sekcije , ali uz preuzimanje public servera nisam stigao uploadovati nista .. Uglavnom , ukoliko ne bude niko kompetentniji od mene , ko bi imao vise vremena , tu sam
Daj meni Applikacije ...na prvi nisam bio prijavljenje jer sam bio banovan (iz glupih razloga...nebitno :/ )....
Prijavljujem za eBook ako postoji i Resident Evil moze
Ja sam za eBook, i ako moze za cs, mada ima silverkoo ♥ ali eto
Amar D
15,5
Aplikacije
Konkurs traje do subote kada ćemo izabrati nove uploadere.

Prednost imaju članovi IFa, članovi sa što više aplauza (manje šamara) i brojem pomaganja
Prijavljujem sebe za eBook i aplikacije.
Aplikacije! Dobit ćete najbolje besplatne aplikacije za Windowse, ili ostale operativne sisteme. Antivirusi, anti-malwarei, programi za čišćenje registrya i slični, programi za obradu slika, kodeci, media playeri, browseri, najnoviji programi sa najnovijim update-ima, sve što poželite. Izaberite me i nećete se pokajati. Bez wareza.

EDIT: Znam da nemam aplauza i novi sam na forumu, ali znam šta treba računaru za najbolji rad.
Evo ja se prijavljujem za WoW, probat' ću , konekcija mi je neka sredina pa zato. Ali imam vremena na izvoz.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.