Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

g.ba [SAMP]

416 pregleda · 20 odgovora · otvorena 22.08.2011. u 23:24

posto je tesko skontati ovu verziju sampa na srw ja bih vas zamolio da se stavi 2.0 (ko na croheze-u) jer trenutno nemozes zaraditi nikako dok nema puno igraca danas cio dan vrti se oko 25 playera i da vam prijavim

PS : par bugova kada odes u neki lijevi grad kad nisi u LS mozes ukrasti svako auto . i nema rent a car ili bike

Bili bih vam zahvalni nas 6 koji igramo na vasem srw i jos + onih koji nemogu se snaci i zaraditi para za kuce auta itd.
Prosledjeno Subi
Imao sam i ja ideja dosta,ali eto kaze suba da ce tene Vlado pitat
Slazem se s njim ;)

Bolje da se ubaci kao u croherze, ovo sada je tesko skontati :r
To nije bug sto si napiso a na severu imaju 3 rentcara.

Drugi igraci fino zaradjuju snadji se i ti
Samo da se nadovezem, da ne otvaram bzvz novu temu. Ako se mogu ikako smanjiti cijene npr. auta, jer su malo previsoke. Hvala
ae plz suba lakse ce biti svim igracima :(

plz ko boga te molim igram sampa godinu dana i sad mi je mrsko kontat ovo.Znam da oces da ti je najnovija verzija
al nemora znaciti sto je novije to je bolje .
plz ko boga te molim samo promjeni na 2.0 jer vako nemogu ni feninga zaraditi jer nikom netreba taxista ko jedino moze zaraditi to je policija :(
plz plz samo stavi 2.0 jer je lakse nije samo do mene nego do 98 % igraca na srw plzzzzzzz:*:*:*:*:*:*:*
KDZ je napisao/la:

plz ko boga te molim igram sampa godinu dana i sad mi je mrsko kontat ovo.Znam da oces da ti je najnovija verzija
plz ko boga te molim samo promjeni na 2.0 jer vako nemogu ni feninga zaraditi jer nikom netreba taxista ko jedino moze zaraditi to je policija :(
plz plz samo stavi 2.0 jer je lakse nije samo do mene nego do 98 % igraca na srw plzzzzzzz:*:*:*:*:*:*:*
cini ti se ja dok sam bio oficir bila mi je najvisa plata 48k i to kada hapsim a kada sam bio promovisan u swat od strane sefa bila je 11k400 dokaz da ne zaraduje ko najvise zaradi marko i njegova mafija prije placao im je najmanje 150k dnevno
ha ya al zato dok nedodjes do 10 tog lvl a nemozes zaraditi sve ukupno 1 K
KDZ je napisao/la:
ha ya al zato dok nedodjes do 10 tog lvl a nemozes zaraditi sve ukupno 1 K
paytime 11K
dajte mi pravila i upustva kako sta radit, kupovat, posao, pljacke, nekretnine, .. i ostala posla .. usla na server isto lutalica nigdje nikoga

Not_Enough je napisao/la:
dajte mi pravila i upustva kako sta radit, kupovat, posao, pljacke, nekretnine, .. i ostala posla .. usla na server isto lutalica nigdje nikoga

Pa vidi koliko je sati, sutra se javi oko 3-4 popodne pa cu ti objansit.
M1X1 je napisao/la:
cini ti se ja dok sam bio oficir bila mi je najvisa plata 48k i to kada hapsim a kada sam bio promovisan u swat od strane sefa bila je 11k400 dokaz da ne zaraduje ko najvise zaradi marko i njegova mafija prije placao im je najmanje 150k dnevno
ako mislis na marka na kojeg i ja mislim ...
znaci kerimov mafija
od svake pljacke lideru idu pare i onda jednom na dan mi koji imamo tier 1 ili 2 dobijemo nekih 15- 30 k
to da se zaraduje 150 k laz ..
a marko i lideri ostali ned i raja ma zarade i vise...:r
vLexinho je napisao/la:
Pa vidi koliko je sati, sutra se javi oko 3-4 popodne pa cu ti objansit.
KDZ je napisao/la:

lol vidis kod nas u mafiji od svake pljacke svima ide isti dio koji su ucestvovali u tome , krece se od 10 - 30k po jednoj pljacki a bude ih vise :)
KDZ je napisao/la:

Ko kaze da policija najbolje zaradjuje? Najbolje ti zaradjuju mafije, od robova i ostalih sranja, a ako ces tako onda ti najveci procenat zarade ima SDC, i GOV. Za godinu dana igranja sampa trebao bi to znati.
Stavili ste nerealne cijene za RP mod na srv .. Kad tek pocnes da igras treba da imas max. oko 500-1000$ u dzepu i toliko isto u banci.. Da se cijene kuca krecu od 25-30k ( male kuce ) do 800-900k ( vile ) , isto tako cijene auta da budu realne , stavite neko low auto da bude 200k ili vise i ti se trudis toliko da kupis to low auto ( wtf ) ... Kad ovo sredite i sve ostalo , na serveru ce biti 10x vise igraca
e ljudi pozz svima ja saam neki dan otisao na more i dao sam acc rodjaku da samo igra...i kad sam se vratio sam mora dosao i kad da udjem ono server closed.dobio ban..on ali ne ja pa bih sad zatrazio pomoc od vas da me unban..imam mogu reci sta sam sevi mao na acc..ime NICK:Ahmed_Dzananovic molimvas da mi pomognete
Winergy je napisao/la:
ako mislis na marka na kojeg i ja mislim ...
znaci kerimov mafija
od svake pljacke lideru idu pare i onda jednom na dan mi koji imamo tier 1 ili 2 dobijemo nekih 15- 30 k
to da se zaraduje 150 k laz ..
a marko i lideri ostali ned i raja ma zarade i vise...:r
onda nisi bio tu,Lik od svakog biza kada ide s money van onim kombiem kako se vec zove da svakome po 150k to sto nisi bio ,Momak je sam priznao na ts
ahmeddzananovic je napisao/la:
e ljudi pozz svima ja saam neki dan otisao na more i dao sam acc rodjaku da samo igra...i kad sam se vratio sam mora dosao i kad da udjem ono server closed.dobio ban..on ali ne ja pa bih sad zatrazio pomoc od vas da me unban..imam mogu reci sta sam sevi mao na acc..ime NICK:Ahmed_Dzananovic molimvas da mi pomognete
<@Suba> !unsuspend Ahmed_Dzananovic
<McRP234> *** Ahmed_Dzananovic nije pronadjen

Jesil siguran za to ime?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.