Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

MOHAPA [200 boba]

378 pregleda · 11 odgovora · otvorena 22.08.2011. u 18:04

Problem je jednostavan ... skino sa torenta sljedece fajlova u pitanju je MOHA Pacific assult ...

http://imageshack.us/f/69/ssssssof.jpg/

eH kako instal igricu, par puta sam postavljo slicnu temu davao 200 bodova al niko nije uspio ... Pa su bodovi onako stojali a svi su me morali na PM da im dam bodove ...

Ko uspije rijesit ovo dobija 200 boba ...ajmo da vas vidim ...
Na jedan rar desni klik extract here.

@edit: Aj javni na pm id i pw od team viewera pa da vidimo.
Pokusavao sam na prvi rar. ... isao extract here i nije uspjelo ... Samo je ekstrakt taj fajl a ostalo nista
puni naziv fajla - na torrentu koji je bio ?
probaj kao sto ti je nermin rekao tj otvori bilo koji rar i idi extaxt i dobit ces 1 o5 rar od 5 6 gb tako nesto i onda taj rar extrack i dobit ces instalaciju

2. Ako ovo gore ne radi selekt te sve rarove(ne ta prva dva sa slike nego samo rarove) i extrakt u neki folder i dobit ces instalaciju

:D:D
sta se nalazi u ovim fajlovima, mozesli staviti sliku
Probaj ovako, kad udjes u WinRAR idi Options > Settings > Integration > Context menu items... i dodaj kvakicu na Extract each archive to seperate folder. Selektuj sve te partove i idi na to:

Vidi moze li i kakve ces onda fileove dobiti, napravi SS. Uglavnom, svi fileovi iz partova bi trebali biti extractovani u svaki poseban folder, e onda napravi novi folder i iz svakog tog foldera prebaci fileove u taj jedan zajednicki.
Problem je sljedeci uspio sam extract i install ... Ali kada udem u igru moj lik nema Oruzija u ruci .... NEmogu da pucam ... BUG JE 100% trazio sam na netu par likova je se isto desavalo , al tu nepise rijesenje problema pa ako neko zna da mi kaze
Pleasure je napisao/la:
Problem je sljedeci uspio sam extract i install ... Ali kada udem u igru moj lik nema Oruzija u ruci .... NEmogu da pucam ... BUG JE 100% trazio sam na netu par likova je se isto desavalo , al tu nepise rijesenje problema pa ako neko zna da mi kaze
Nisam siguran dal' je to to , al' uglavnom tamo na onom linku za skidanje torrenta , ima odgovor od jednog lika :

Well if you want playing MoHPA with a gun please download the [PC] Medal of Honor Pacific Assault [PART II] [GUNS] RIP] [dopeman] torrent
Hej pa to je sasvim jednostavno  za to ne treba velika pamet

Selektuj sve to, i extrat here, desktop gdje hoces, i to ce biti jedna cijelina, i samo opet udjes u taj rar i extract to sto se u njemu nalazi.

Koliko sam puta instalirala neki program isto tako 

Be Cool

Primjer:

sve to selektujes, i ides extract u ovom slucaj na desktop, nakon izvjesnog vremena to se otpkauje, pojavit ce ti se na desktopu isti takav rar, sa mnogo vecom velicinom tipa 6 GB, i udje u njega i extract to sto je u njemu, i naravno onda pokrenes setup.exe ako ga ima, ako ne onda je neki File "ISO,NGM,BIN... kojeg ces morat otvorit preko demon toolsa ili nekog drugog mount driver carobnjaka
Pleasure je napisao/la:
koja ti je graficka ? 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.